srecka82 -> nosečnost in odpoved službe (3.9.2008 9:42:34)
|
Drage forumke, sem čisto nova na tem forumu, prav tako sem čisto "sveža" nosečka. Mogoče že kje obstaja ta tema, vendar je jaz nisem našla. Sem na novo zaposlena oz. gre za mojo prvo zaposlitev za določen čas. V tej službi sem že od meseca maja tega leta. Prejšnji mesec sem ugotovila, da sem noseča, zato me tudi ne bo presenetilo dejstvo, da mi meseca maja 2009 ne bodo podaljšali pogodbe, kajti če bo vse vredu z mojo nosečnostjo bom rodila v mesecu aprilu 2009. Zanima me kako je s porodniško. Nekaj sem poizvedovala in dobila sem odgovor, da do porodniške bom upravičena in, da bom dobila toliko, kot dobim sedaj, seveda brez prevoza in malice. Ali je to res?Namreč jaz se vsaki dan vozim v službo in CE v LJ zato, tudi predvidevam, da moja G ne bo mi več dovolila se voziti v službo tam ko bom nekje v 5. ali 6. mesecu nosečnosti. Fant si sedaj išče zaposlitev, mal preveč je potegnu na faksu, kljub temu, da niamama še redne zapsolitve sma dobro stacionirana, no kolikor toliko, pritoževati se ravno ne morema. Hvala bogu, za enkrat imamo stanovanjsko problematiko rešeno. Ampak nvseeno sam pomislek, da bom ponovno odvisna od staršev me stisne pri srcu in postanem otožna. Hvala za odgovor in bom hvaležna za kakršno koli informacijo. P.s. komu se moram obrniti za to porodniško in za otroški dodatek?
|
|
|
|