Nizek pritisk (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

orhideja75 -> Nizek pritisk (3.9.2008 9:20:08)

kaj pomaga? kakšna prehrana ali kej podobnega? sam ne me silt s kavo, ker jo ne pijem, ker mi okus ne odgovarja...

baguSka -> RE: Nizek pritisk (3.9.2008 9:23:26)

telovadba... in cimbolj zdrava prehrana... cimmanj mascob in tega sranja, ki zmanjuse pretok krvi po telesu... priporocljivo je izmenicno tusiranje z mrzlo in toplo vodo in fino je, ce zakljucis z mrzlim tusiranjem... ta postopek ti mocno poveca pretok krvi po ozilju, kar posledicno zvisuje pritisk... to so take malenkosti, s katerimi si lahko pomagas sama doma, polega pitja kufeta... drugac pa nekega blaznega zdravila ni... ene sicer pravjo da neki obstaja, ampak zame to ni nic... baje je tud fino, da pojes mal hrane, ki vsebuje zelezo...

Marogica -> RE: Nizek pritisk (3.9.2008 9:26:36)

Enkrat sem nekje brala, da pomaga hrana, ki ima dosti vitaminov in mineralov, pa pravi čaj, če sem si prav zapomnila.

baguSka -> RE: Nizek pritisk (3.9.2008 9:47:54)

pa pravi čaj

ja seveda... to je tko kot kafe... torej ce ti kava ne sede, lahko pa caj... crni, zeleni... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ro-La -> RE: Nizek pritisk (3.9.2008 11:18:26)

rožmarin

orhideja75 -> RE: Nizek pritisk (3.9.2008 11:32:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Ro-La

rožmarin

in kaj naredim z njim?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.9.2008 11:34:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Ro-La -> RE: Nizek pritisk (3.9.2008 11:34:19)

čaj ali alk. tintura

piamaria -> RE: Nizek pritisk (3.9.2008 20:35:58)

resnično uravnavanje pritiska je z veliko gibanja, zaužite vode in sprostitvene vaje (meditacija akopresura...), tudi za glavobole je tako, izjemoma, kadar gre za migreno, takrat pa je treba  resneje postopati. Za odkrivanje posledic glavobolov večkrat krivimo kakšne vnete sinusne odprtine, vnetje votline, utrujenost(prestana- pomeni da se je kopičila tudi leta nazaj), nenaspanost in same skrbi, predoziranje stresa....tako je tudi res.
Gibanje, zaužitije treba dovolj zraka, hoja vsaj 1 h na dan v gozd ne po pločniku in pitje vode. Toliko časa, kolikor je telo sprejemalo vibracije negativov bo sedaj potrebovalo za sprostitev...privoščite si masažo ali plavanje....to je seveda vse na dolgi rok...po mesecu delovanja tega ne boste občutili, da se je izboljšalo.
Srečno, še to obvezno jejte vsaj 5x na dan in raznoliko, ne preveliko!

Stran: [1]