Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:40:25
|
|
|
|
tinkamiška
|
jst pa nimam sodelavcev a oni so vas za 8.marec?
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:40:30
|
|
|
|
emaa
|
moj bo nekaj že dobil, sicer ne tisto, kar si želi :duda:, bomo pa po njegovih željah kaj improvizirali zvečer pr :sloncek:
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:41:54
|
|
|
|
Anitka
|
Punčke lepo spite - jaz ziher ne bom, ker mi začenja sekati zaradi UZ-ja. Pa saj vem, da ni noben bav bav in sem jih imela že kar nekaj v svojem življenju. Me je pa strah vseeno :( Nočka, :zaspan:Anitka:metulj:
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:42:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka in Ema, midva tud zdej:sloncek::sloncek::sloncek:, ko je O, sva pa komi čakala, da lahko začneva, porkaduš
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:42:09
|
|
|
|
emaa
|
mam sodelavce, pa me ni bilo, tko da nisem nič dobila, bom obdarila samo mojega mućenika, zdaj pa pred tv šibam, mejte se punce
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:42:53
|
|
|
|
cmokec
|
Čvekice zlate, pozdravček še od mene. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Ema, hvala za poslano geslo. :bravo::bravo::bravo:. Je bilo fino a ne. Še enkrat ti moram čestitati, ker se tako dobro držiš. Pa ne mislim za tipkovnico. :)-:)-:)-:)- Pika, kako da maš tolk rada čokolado, menda si prov suhec, če sem si seveda prov zapomnila? A je to :sloncek::sloncek::sloncek: vzrok? :ups:
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:43:02
|
|
|
|
pika74
|
ja ene par jih je poslal sms/mail... en je dal čokolado, en je piškote prnesu, en drug je pa kar Merci prnesu :)-:)-:)-. Jaz bi jim kakšne suhe češpe dala :)-:)-:)-:)- - točn, ideja je super :)-:)- npr. kupim en paklc suhih češp, pa zavijem v male vrečke po ene par. pa mal trakca za mašnco pa bo smeha8)8)8)
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:43:24
|
|
|
|
tinkamiška
|
Dijo Anitka in Ema, jst bom pa tut počas mrknla, ker grem po možeka...dela Tinka
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:43:35
|
|
|
|
emaa
|
je moj tud jamrau, ko je preračunal, kolk časa ne bo smel zarad laparo in histero, sem se mogla kar smejat, pa bo to tud preživu, kaj pa na koncu nosečnosti, pa po porodu, je za nekaj časa konc veselja;)
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:43:48
|
|
|
|
cmokec
|
A sem vas zamudila? :zmeden2:
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:44:35
|
|
|
|
Anitka
|
Tinka, Ema in jaz pa mamo jutri skupno :)-:)-:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: - pa ne v istem prostoru :)-:)-:)- Zdaj pa res nočka, :metulj:
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:44:55
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika, suhe češple:)-:)-:)-:)-:)- Še dobr, da sem sama doma, sem skor s stola padla:)-:)-:)-
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:46:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka:)-:)-:)- ima da rata:bravo::bravo::bravo: Drž se!:rozica:
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:46:34
|
|
|
|
pika74
|
Anitka, fajn pančkej :muca::zaspan::muca:, jutr bo pa vse OK, nč bat:miska::rozica::miska:. Cmokec - čokolada je res moja šibka točka. :sloncek::sloncek::sloncek: pa itak skoz, razn zdej bolj mal. Trening je važn:)-:)-:)- tinkamiška - vidva pa zdej le fajn :sloncek::sloncek::sloncek:, zdej je največ šans:miska::miska:
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:47:38
|
|
|
|
tinkamiška
|
Cmokec pozdravljena:rozica:, mislim, da so mrknle... Pika še nekje po RR-ju luta, po moje, jst se pa tut poslavljam, moram it možeka iskat Tinka
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:49:18
|
|
|
|
pika74
|
Pika tuki tuhta, kako bo češpe zavila jutr. Pismu, pa to sploh ni slaba ideja. Pa še fajn bi zgledal, če bi vsak desc na mizo zjutrej dobu 3 češpe v celofan zavite z mašnco na vrh :)-:)-:)-.
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:50:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja Pika hvala, možek je reku, da bo fejst cintru:)- Sem bla dans na UZ in je vse vredu, desni jajčnik bo čez dva dni ovuliral, tak, da...upava na najboljše:rozica: Če pa ne rata zdej bo pa drugič;) Lepo se mej, pa sej veš, Franco ti želim, pa upam, da zdej zadnjič:rozica: Pa-pa tud ostalim:rozica: Tinka
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:51:55
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika, pa men bo trebuh poču:)-:)-:)- De naret to, je res super ideja:)-:)-:)- Pa povej jutr kak bojo pogledal suhe češple:)-:)-:)- Zdej pa res, dijo:rozica: Tinka
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 9.3.2005 21:52:00
|
|
|
|
pika74
|
No, jst grem tud pod koutr. Jutr je pomemben dan:)-:)-:)-:)- za moške mislm - khm :)-:)-:)-:)- lepo pančkejte, pa nej se prime pr tistih, k boste :sloncek::sloncek::sloncek: :miska: Lp :zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Grrrrrrr že spet ta sneg! 10.3.2005 14:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jančika, se strinjam s tabo. Dones me je skor na rit vrgl ko sem pogledala skoz okno zutri in je SNEŽILO:grrr: Pa še skor sem zletela po tleh k je drsel..grrrr skratka! Pa mrzlo je. Hočem pomlad!
|
|
|
IME ZA FANTKAguglaKatero ime za fantka bi izbrali?Filip (
34%)
Maks (
15%)
Oskar (
20%)
Matic (
25%)
Tristjan (
6%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!