|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki ste naročile previjalko iz e-paketa
3.9.2008 8:38:17   
Mandek
Pozdravljene!

Zadnjič sem tu dobila super idejo za precej cenejšo previjalko (tiste, ki jih lahko dobiš v paketu za novorojenčke)in sva jo naročila, ker je full cenejša kot v trgovinah.
Samo zanima me, za vse tiste, ki ste jo naročale na isti način, koliko časa približno traja, da jo dobiš?
Mi2 sva jo naročila nekje v sredini avgusta.

Hvala.

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste, ki ste naročile previjalko iz e-pa...
3.9.2008 10:46:55   
norge
Drugace jo dobis hitro oz.takoj, ker pa so bili dopusti pa čakajo še dobavo od Lip Poljčane, ki bo baje v kratkem. Tko, da mislim, da jo boš v kratkem prejela

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2008 14:49:33   
Bethany
Jaz tudi razmišljam o nakupu te previjalne iz e-paketa, kar direktno pri Recinko d.o.o., ki sicer dobavlja vse stvari za te paketke. Se mi zdi ful ugodna pa še simpatična. Tiste, ko je morda že imate ali šele dobite, bi se priporočala za mnenje, kako izgleda v živo in če je ok. Hvala!

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2008 17:30:50   
Medeja75
Jaz sem jo sicer kupila v BB, ampak saj ima po moje Lip P. samo eno varianto. Sicer imam vanilijo, ampak je po moje res samo barva drugacna. Meni se zdi zelo fajn in lepa. Nic ne previjam gor, ker imam sele naslednji teden rok, tako, da glede tega ne morem nic rect. Je pa to definitivno ornk previjalka, lepo stabilna in masivna. Glih ne bo skupi padla, al pa se podrla v pol leta. Verjetno je to kar pomembno. Mi ni zal, da smo jo kupili. No, praksa pa se pride :)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2008 20:22:41   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
Tiste, ko je morda že imate ali šele dobite, bi se priporočala za mnenje, kako izgleda v živo in če je ok. Hvala!

Mi imamo dveuser posted image . Za vsakega svojo in jo lahko samo pohvalim. Velika, stabilna, predali so veliki, se lepo odpirajo, vse sezonske cunjice imata spravljene v njej in je čez glavo dovolj prostora.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2008 12:08:09   
kekec in mojca
Mi imamo eno in je ne morem prehvalit. Tak kot so rekle, velika, masivna, otrok pleše po njej, pa ne pade dol (seveda ga moraš skrbno nadzorovat!).

Jaz imam na njej hkrati tudi dva otroka, enega 14 kg štiriletnika in drugega skoraj 7kg štirimesečnika in sem popolnoma brez skrbi, da bi se karkoli zlomilo.

Prostora v njej je pa res ogromno!

Toplo priporočam.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2008 14:45:55   
Bethany
Punce, hvala za odgovore in mnenja glede te previjalne mize user posted image . Mi precej olajša odločitev o nakupu user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Imena
..noname..

Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?

Timon (42%)

Evgen (9%)

Adam (35%)

Oto (14%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!