lily rose -> nočem ajat (3.9.2008 7:15:18)
|
Upam da mi boste znale pomagati kajti jaz res ne vem več kaj naj naredim da bi bilo prav. Imam dve leti staro punčko, ki je do pred enim tednom spala brez težav. Položila sem jo v posteljico in je zaspala brez problema, ni važno ali smo bili doma ali na dopustu. Dva meseca nazaj smo se preselili, ampak samo v prizidek, tako da ni velike spremembe razen to, da je dobila svojo sobico. Je bila vesela in je spala brez problema en mesec. V avgustu sem imela dopust in veliko sva bili skupaj, potem smo odšli na morje in tam se je začelo. Predzadnji dan se je ponoči zbudila in jokala. Ker se ni umirila sem jo vzela v svojo posteljo in jo kasneje prestavila v njeno. Naslednji dan je spala normalno. Doma pa nič več. Ko jo položim v posteljo v njeni sobi takoj vstane in začne jokat da ne bo ajala, da bo pri meni. Vztrajala sem pri tem da je v svoji sobi. Prva dva dni sem naredila tako kot prej, jo dala spat, ji zapela in šla ven. V momentu je bruhala. Potem komaj zaspala in se zbudila čez 7 ur. Podnevi ni šans da zaspi. Zvečer ista zgodba. To se vleče že od petka. Sedaj sem pri njej zvečer dokler ne zaspi. Zjutraj jo pustim da joka. Spat gre okoli pol 11, zbudi se ob 6, podnevi ne spi ali komaj eno uro, seveda s predhodnim jokom. Spanja vem da nima dovolj ker je zaspana, in prej je spala 12 ur na dan. Zjutraj (ob 6) ne hodim k njej, ker je še slabše, saj moram potem čez pol ure v službo, v tem času pa ne zaspi nazaj in je pol še bolj histeričen jok kot prej ko me ni v sobi. V glavnem ne spimo nič, jokamo in kličemo vse po vrsti. To traja včasih tudi pol ure. Ne bi jo rada spet navadila da spimo v isti sobi, ampak zgleda da drugače ne bo šlo. Imate kake nasvete kaj naj storim
|
|
|
|