|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trd trebuh,,,
2.9.2008 22:54:36   
yania
Dajte mi še nekaj povedat...sploh se ne spomnim  če je bilo tudi v prvi nosečnosti že tako, kot sedaj, ko mi kar otrdi trebuh, kot lažni popadki...
V 14.tednu sem , pa se mi to že kar nekaj tednov dogaja....smešno...sem mislila, da to kasneje pride...haha

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trd trebuh,,,
2.9.2008 22:56:22   
Doll
Moje mnenje je,da bolj počivaš in pij magnesol.Če ga potrebuješ,da ne mečeš stran denarja ga imam jaz,še lepo zapakiranega user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2008 22:59:26   
yania
Kaj misliš da je to od tega, ker ne počivam? Res sem cel dan na nogah....joj, nehaj...danes sem začela službo in bo še manj počivanja...
kaj to ni normalno tako zgodaj?
Aja, zakaj magnesol?

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2008 23:02:08   
Doll
Magnezij ima sposobnsot zmanjšati krčljivost mišic, tako da pri nekaterih uspe povsem umiriti maternico, pri drugih le zmanjša intenzivnost in število krčev.
Če te bo pa kaj bolelo,pa pojdi do G,potem še dobiš buscopan ipd

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2008 14:44:55   
Anonimen
svetujem ti da pojdi vseeno na pregled h ginekologu,da se nebi že slučajno odpirala,ker ponavadi otrdevanje trebuha pomeni tudi krčenje oz krajšanje materničnega vratu,posledično odpiranje! spomnuila sem se na to,ker sem imela cimro v bolnišnici,kjer sem bila pred porodom,ki se ji je isto dogajalo,pa tudi prej je rodila zato...jst bi šla na pregled al pa pokliči vsaj...tud vem ko so v bolnici opozarjale sestre na to...upam da te nisem kaj prestrašila,to ni moj namen verjemi....srečno

(odgovor članu yania)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2008 15:07:41   
Acjom1
Meni so se otrdevanja začela tudi precej zgodaj in sem kar paniko zagnala, sploh ker sem prvič user posted image in nisem nič vedela o tem. Poleg tega, so bila ta otrdevanja tudi boleča. Veliko sem prebrala o tem pri Pušenjaku, tudi sama sem mu pisala, pogovorila sem se tudi s svojo ginekologinjo in otrdevanje maternice naj bi bil čisto normalen pojav v nosečnosti, tudi tako zgodaj. Lahko se pojavlja precej pogosto (meni se je več kot 15x v eni uri), izjemoma tudi boli, bistveno pa je, ali sproža krajšanje in odpiranje MV. Lažni popadki tega namreč nikoli ne povzročajo, pravi popadki pa. In v tem naj bi bila ravno največja razlika med obojimi. Zato se pri pogostem otrdevanju, sploh tako kmalu, priporoča merjenje MV in če je vse ok, potem je to čisto normalno. Je pa Pušenjak še povedal, da če bi slučajno šlo za prave popadke, jih ne magnesol, ne buscopan ne bosta preprečila. Je pa res, da je to dogajanje lahko precej neprijetno in magnesol naj bi pomagal (čeprav meni ni user posted image , je pa mi otrdevanje čisto ustavil spasmex). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2008 15:21:15   
Anonimen
a mi lahko katera prosim opiše, kako izgleda otrdevanje trebuha oziroma maternice?

(odgovor članu Acjom1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2008 15:22:15   
Anonimen
Jaz sem sicer v 27. tednu, pa mi včasih (ponavadi zjutraj) za kako minutko otrdi trebuh, samo ni boleče. No pa sem  danes o tem vprašala svojo G, pa je rekla, da v kolikor ne boli in se ne zgodi večkrat na dan ni nič narobe ... če pa bi bolelo ali pa otrdelo večkrat na dan, pol jo moram pa koj poklicat.

(odgovor članu Acjom1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2008 15:23:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a mi lahko katera prosim opiše, kako izgleda otrdevanje trebuha oziroma maternice?

Trebuj je ponavadi na otip precej mehak ... ko pa otrdi je pa na področju maternice precej trd in občutek je rahlo neprijeten.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2008 16:35:32   
Anonimen
jst sem otrdevanje opisala tko,kot če oblečeš ful preosko majicoin te kr veže,nekaj zateguje,pa tko kot da bi malce mravljince imela...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?