jajula -> RE: Tiste, ki ste shujšale (3.9.2008 12:44:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica shujšala po drugem porodu 5 kil s telovadbo in popolnoma spremenjenim načinom prehrane (vse belo zamenjano za polnozrnato, več zelenjave, več sadja, nič sladkarij, nič junk fooda, litre vode in nesladkanega čaja), malo pa je pomagal tudi Montignac - kombiniranje hrane. zaenkrat sm še v fazi hujšanja, pa sm tko kt punčica spremenila prehrano, začela telovadit in zvečer nehala jest. se mi pa zdi bistveno da oboje postane tvoj način življenja tudi naprej, drugače grejo kile gor. no včasih si privoščim kakšno pregreho, kos pice, torto, ampak bistveno manj kt prej. no pri meni je (še vedno) potrebno dosti trdne volje, ker gre hujšanje počasi in včasih ne vidiš smisla da se tolk odrekaš, rezultata pa kar ni in ni. potem pa enkrat opazim učinek in mislim da sm na zeleni veji in mal zabluzim s prehrano, neham redno telovadit pa grejo spet kile gor... no preden sem začela s hujšanjem sm skoz jamrala da se ne da ipd....ampak če res spremeniš prehranjevalne navade, začneš telovadit in si vztrajna, potem boš sigurno shujšala. sam ne pričakovat ful hitrih rezultatov, bojo pa sigurno!
|
|
|
|