se poslavljam! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

dadica -> se poslavljam! (9.3.2005 16:28:04)

Tako sem žalostna,da jočem že cel dan.Pravijo da je nosečnost najlepši čas v življenju,jaz nažalost tega nisem občutila!Sem noseča malo več kot 6 tednov in najprej sem pred 3 tedni dobila rjav izcedek,nato vodene koze,ko se je vse to pomirilo pa sem bila danes na uz in mi je G ugotovila odmrtje ploda:((:((
tako da grem jutri na čiščenje v bolnico!
Najprej dve leti in pol truda sedaj pa se moram mali pikici odpovedat!
Se bom za nekaj časa poslovila od foruma,saj ne da bi bile slabe ampak enostavno moram malo izklopit!

Hvala vsem ki ste sodelovale z mano,ko bo boljše se bom spet javla!

lp dadica :((:((:((:(()

tinka-pepa -> se poslavljam! (9.3.2005 16:32:29)

tako zelo mi je žal:((

Sulfinija -> se poslavljam! (9.3.2005 16:39:50)

Dadica!!!

Zelo mi je žal Dadica!!:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((,vem da preživljaš najtežji čas v tvojem življenju pa vseeno se otolaži in se nam še kaj javi vsekakor pa te bom obvestila kako stvar teče pri meni.

Naj tvojo pikico čuvajo :duda::angel::angel::angel::angel::angel::angel: in naj naredi nekje mesto za njenega brateca ali pa sestrico!

LP in zapomni si našo gesto,ter naj te spremlje vsepovsod kamor te bo še peljala tvoja življenjska pot.
UPANJE UMRE ZADNJE!!!

LP in srečno Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

puri -> se poslavljam! (9.3.2005 16:41:11)

Sem te že kar nekaj časa sledila in žal mi je da si imela toliko problemov in da se je na koncu tudi žalostno končalo:(

Verjamem, da se bo tudi tebi enkrat nasmehnila sreča:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Verjemi v to in ne obupaj!:rozica:

emaa -> se poslavljam! (9.3.2005 16:45:28)

Hudo mi je zate, ti si le vzemi čs zase in se nam potem ponovno pridruži, ko se boš bolje počutila..

Zate:rozica:

mujcek -> se poslavljam! (9.3.2005 16:46:44)

potem si pa le vzami čas zase in čas bo prinesel :duda:; vedno pa boš imela :angel:

bambi -> se poslavljam! (9.3.2005 16:56:39)

Ah, tako sem žalostna, da se je tako končalo, pa toliko upanja sem imela zate..... Res si veliko prestala in zdaj še takšna žalost, ampak saj veš, da bo čas zopet naredil svoje in ti boš kmalu spet :nosecka:, samo upanja in moči ne izgubi......

Mislim nate in bodi močna :rozica:

Bambi

Anitka -> se poslavljam! (9.3.2005 17:20:48)

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Oh ne!Pa zakaj je svet tako krut!?!?!? Koliko truda in nergije vložimo za srečo, potem pa to.

Draga prijateljica, vzami si čas kolikor ga rabiš. Izjoči se, izlij vso svojo žalost na dan, nato pa ponovno zberi moči za nov boj in se vrni k nam. Želim ti, da bolečina čimprej mine, čeprav bo v spominu ostalo za vekomaj. In naj te :angel: spremlja na poti do sreče.

Anitka:metulj:

tinkamiška -> se poslavljam! (9.3.2005 17:27:37)

Dadica, mi je žal zate:(:((:((:((:((
Me bomo tukaj, ko si boš zaželela naše družbe ali vzpodbudnih besed, sedaj pa si vzami čas zase in upam, da se boš čimprej počutila boljše:rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinka

Bety -> se poslavljam! (9.3.2005 17:59:55)

Ahhhhhhh Dadica....upam, da boš tudi moj post prebrala...jaz sem v zadnjem letu 3x imela ss (ki so potrjeni s testom in UZ, druge ne štejem)...in vem, kaj pomeni huuuuuuudddddoooooo :(( :(( :(( :(( :(( :((

Zadnjič mi je k...... virus herpes ubil otroka...groza... :(( :(( :(( :((

PA VEM, DA NE SMEM ODNEHATI...TUDI TI NE SMEŠ....

Izjoči se na ves glas,napij se, preteči 40km, udari z roko ob mizo, ostriži se, pobarvaj ....

Karkoli....samo, da že drug mesec prideš med nas in da se skupaj veselimo prihodu naših angelčkov :angel: ...

USPELO TI BO!!!

:rozica:

Skye -> se poslavljam! (9.3.2005 18:50:04)

:(:(:(

sploh ne vem kaj naj rečem...življenje zna biti včasih tako prekleto kruto:((

Dadica ti si kar vzemi čas zase......z časom bo bolečina popustila.

Naj te jutri :angel::angel::angel: spremljajo.

Skye

Teya -> se poslavljam! (9.3.2005 19:21:29)

joj, dadica.....:((:((:(( ti kar jokaj....po solzah posije sonček....verjemi!!!

miska2004 -> se poslavljam! (9.3.2005 19:24:38)

:((:((:(( Pa saj to ni res!!! Boga Dadica!! Full mi je hudo zate, res!
Verjamem da ti naše besede ne pomenijo kaj dosti v tem trenutku, ampak vedi, da smo s tabo! Te podpiramo in te razumemo! Ampak prosim te, ne obupaj. Vem da je danes svet črn, pa saj bo kmalu bolje!
Držim pesti, da boš prav kmalu spet ugledala :roza::modri: in da bo šlo takrat kot je treba!

Vso srečo!! :rozica::angel::rozica::angel::rozica:

Žan Luka -> se poslavljam! (9.3.2005 19:33:33)

Boga revica Dadica!:(( Prosim ne obupaj in ko bo spet posijal sonček v tvoj srček, pa se nam le oglasi:angel:.

špelin@ -> se poslavljam! (9.3.2005 19:35:56)

Oh, draga dadica, res mi je žal :(:((

Vedi, da zate sveti ena posebna zvezdica, ki bo zagotovo poskrbela, da bo mamica spet kmalu pod srčkom nosila novo pikico, ki bo zrasla v zdravega dojenčka.

:angel:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Pia73 -> se poslavljam! (9.3.2005 20:29:16)

Sočustvujem s teboj. Vem kaj prestajaš zato vem kako hudo ti je. Če te lahko potolažim naj ti povem, da sicer pozabiti ni mogoče čas pa pomaga, da bolečina zbledi,.....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

ZARA -> se poslavljam! (9.3.2005 20:35:41)

:(

cmokec -> se poslavljam! (9.3.2005 21:24:31)

Dadica, res mi je hudo. :((:((:((

Kar vzemi si čas zase, ko nas boš potrebovala, veš kje nas najdeš. Me te bomo čakale. :rozica::rozica::rozica:

Andy13 -> se poslavljam! (9.3.2005 21:53:44)

Dadica, :((:((:(( zelo mi je hudo in popolnoma razumem tvojo odločitev.
Vzemi si čas zase in poskušaj pozabiti in naberi si novih moči, da bop ponovno poskusila. Naj te 9nebesa čuva!

Natka1 -> se poslavljam! (10.3.2005 7:37:01)

Dadica hudo mi je zate.

Podobna izkušnja je pred dvemi meseci doletela tudi mene. Pojdi naprej. Jutri je nov dan.

Meni so takrat govorili vse ob svojem času. Pa še res je tako.

Natka :nosecka:

Urša76 -> se poslavljam! (10.3.2005 7:53:53)

dadica,
hudo mi je, ko sem prebrala tvoj post...
sam ne obupat, sej bo vse še ok. pa čeprav mogoče zdaj ne misliš čist tako...

drži se, rr-ovke smo s tabo!

:rozica: & :angel: zate
u.

ElaM -> se poslavljam! (10.3.2005 8:19:07)

Dadica, kaj naj ti rečem drugega, kot drži se. Tudi zate bo posijalo :).

saba -> se poslavljam! (10.3.2005 8:28:53)

žal mi je dedica, zate in za tvojega :duda:

1000 :rozica: zate

simonas -> se poslavljam! (10.3.2005 8:44:38)

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Simona

pupika -> se poslavljam! (10.3.2005 10:29:41)

Boga Dadica!!:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Tudi jaz sem bila na podobnem pred 3 tedni. Drada Dadica drži se, govori o tem in predvsem izjokaj se na glas. Me smo tukaj s tabo in me te bomo tolažile.
Naj tvojo malo pikico čuvajo :angel::angel::angel: in spomni se, da te tvoja mala pikica gleda iz neba, in sije samo zate.

Upam, da se boš kmalu počutila boljše. Vedi pa da smo me tukaj samo zate.

Zate :rozica::rozica::rozica: in :pujs::pujs:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>