Toys (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

rozi81 -> Toys (9.3.2005 16:23:59)

Včeri sem bila v Toysu. Gledat sem šla te elektronske varuške in sem videla eno s kamero in majhno televizijo za 100 EU.
Gre za firmo IDK in pa varuško video BABY 100.

Ali mogoče katera pozna to?
Ali je ta zadeva uredu, dela uredu? Če katera kaj ve o tem naj prosim napiše.

Hvala

Lp S:nosecka: in :duda:

m_m -> Toys (9.3.2005 17:21:54)

midva imava tisto s kamero. men se di svetovna tud u temi vidis vse! Js sem bil cel navdušen nad njo tk da sma jo mogla kupit.
zdj še sam čakama da bo dan D in da pride mala pikica domov in uporaba se začne :)

lp matjaž

Aja32 -> Toys (10.3.2005 18:27:25)

A mi lahko katera pove, kje se nahaja Toys?:ups:
Hvala.

rozi81 -> Toys (11.3.2005 10:04:51)

Jst vem samo za unga v Gradcu, ki pa je zravn H&M-ja mal stran je pa IKEA.

lp

Pupica -> Toys (11.3.2005 21:32:11)

Ne vem če je to ista kot je na neckermannovem katalogu za dojenčke.(lahko g naočiš na internetu in ga dobiš brezplačno po pošti). in sicer je v akciji za 25.990 sit, znižan iz 32.000.

Tudi midva sva jo hotela kupit, pa se mi ni dalo čakat iz neckermana, nisem pa vedela da jo imajo tudi v Toysu(poleg tega pa nisva hodila nič v AT zadnje čase).

No v glavnem vzela sva potem philipsovo talk back, ki ima funkcijo pogovora. Iz oddajnika lahko nazaj odgovoriš.

Zakaj?

Ja predvsem zha to, ker ponoči otroček itak spančka, in je kamera brez vezna. Pride v poštev le če malega škrata opazuješ pri igri, za to pa lahko uporabiš tudi navadno kamero.NO to j bil glavni razlog da sva se tako odločila.

Lp
:rozica:

Stran: [1]