Mišni -> RE: Vodovodna napeljava v bloku (3.9.2008 9:32:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če so to cevi v vajinem stanovanju, kako bi lahko bil to strošek celega bloka? pa se to... a so tla pod nama najina!? al strop? tuki men ni logike... jaz razumem, ce nama V stanovanju neki zamaka... pusca... ampak to ni V stanovanju, ampak v zidu, v steni, v tleh oz stropu!?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ja kje pa naj bi vama potem zamakalo, da bi bilo vajino? V zraku? Ja, če spodnjemu sosedu zamaka, morata ugotoviti, kje pušča, in če v ceveh v vajinem stanovanju (oz. kot je razložila že ena prej), potem morata vajino škodo in škodo, ki je povzročena sosedu pod vama, kriti vidva sama. Sicer pa imata itak najbrž zavarovano stanovanje tudi proti izlitju vode, to je v tistem paketu zavarovanja stovanja, tako da bo krila zavarovalnica. In če ne bosta ukrepala kmalu, vama lahko pokličejo stanovanjsko inšpekcijo, pa bosta še kazen zraven plača. Vem, ker sem se zadnjič o tem pozanimala, ko je pri nas zamakalo in soseda nad nami precej dolgo ni ukrepala. Toliko da mi ni skozi razmočen strop dol priletela.
|
|
|
|