kikica -> Primerjava: mleko in gosti obrok (10.3.2005 8:41:14)
|
No, punce, da še jaz pristavim svoj lonček. Tudi midve sva začeli počasi z uvajanjem goste hrane in sicer sva sprobali že jabolko (ni preveč priljubljeno), banano, krompir (njam, njam!), korenček (ki jo blazno zapre :(), kolerabo. Nekako sem se držala tega, da bi vsako novo živilo uvajala 3 dni. Ok, do tu vse kapiram. Zdaj pa recimo berem v revijah, da naj bi nekako dopoldansko malico postopno nadomestili s sadnim obrokom, kosilo pa z zelenjavnim. Torej to pomeni, da lahko jaz iz teh sprobanih živil sestavim v istem dnevu sadno malico in zelenjavo za kosilo ali naj še vedno ostajam pri enem živilu (ali kombinaciji večih, ki jih prenaša) čez cel dan? Mala mi poje kar kakih 10 žličk ali več, ampak jo vedno potem še podojim(ne mara nobenega čaja ali druge tekočine po steklenički, tudi po žlički ne preveč). Kako ve to prakticirate? Kdaj ste začele uvajati meso? A po 6. mesecu? Aja, pa še to me zanima? A uporabljate že pripravljenje Hippove kašice ali vse pripravite sveže doma? Vsak komentar bo dobrodošel!
|
|
|
|