|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamrzovanje pora
2.9.2008 18:47:42   
vaney
Živjo.

Imam veliko pora. Imamo ga zelo radi, ampak ne vem, če ga lahko zamrznem. Ima potem sploh še kakšen okus? Kako se ga obdela pred zamrzovanjem?

Kako pa zamrznete bučke? Jih lupite ali kar z lupino vred?

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 18:54:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zamrzovanje pora
2.9.2008 19:14:00   
ključek
jaz pa por že prej narežem na kolobarje in potem samo vržem v lonec. bučke pa naribam, saj pozmi velikokrat naredim bučke s smetano.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 7:21:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zamrzovanje pora
3.9.2008 20:41:22   
Jessy
Jaz ga ločim na bele in zelene dele, vse lepo operem, nato pa bele dele narežem na kolobarčke in dam na papirnate brisačke, da se voda od pranja posuši, ta zelene dele pa nič ne režem, ker jih dajem le v govejo juho.
Ko voda izhlapi, ga dam kar takega v polivinilaste vrečke, zaprem, potem pa kar v skrinjo. Ko ga rabim, ga kar direkt zmrznjenega uporabim in okus se mi zdi identičen svežemu.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zamrzovanje pora
3.9.2008 21:36:21   
Gina
Por lahko pustiš tudi na vrtu, ker prezimi. Ni ga še treba dajat ven, je veliko boljši svež kot zmrznjen. Do aprila sem ga imela letos zunaj, čist celo leto. Samo malo ga osuj.

Če ga boš pa vseeno zamrzovala, pa ga ali pustiš celega, oz. v kosih, če ga rabiš takega kasneje, ali pa na koščke narezanega, lahko ga tudi že kar pretenstanega zmrzneš, če ti tako bolj paše, vseeno je. Važno je smao to, da ga res fajn zapreš, ker sicer ti cela skrinja diši po njem. Boljše v posodico kot v vrečko.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zamrzovanje pora
3.9.2008 21:40:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

tako por kot bucke lahko mirno zamrznes in potem uporabis za kuhanje. jz oboje pripravim tako, da mi je kar najbolj prirocno za kuhanje, ko vzamem iz skrinje - narezem na kolobarje oz. kockice ali pa bucke naribam.


Enako.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?