petraCBU -> Bolečine pod rebri in v križu (9.3.2005 16:09:47)
|
Te bolečine sploh niso zabavne :(. Mene prav resno skrbi kako bomo prišli do konca :zmeden:. Boli me pod rebri na levi strani in boli zelo močno :(( in sicer predvsem pri ležanju na tem (levem) boku, malo manj na desnem boku. Fora je v tem, da me je v zadnjih desetih letih na obdobja že bolelo na ta način (nikoli prej nisem bila noseča) in sicer takrat kadar sem se nekaj kil zredila. Mi je kar prav prišlo za uravnavanje telesne teže. Ko so se bolečine začele, sem vedela da bo treba mal shujšat in je bilo ok! Jasno, da si zdaj po 22 tednih nosečnosti nimam s tem kaj pomagati :( - zredila sem se že 5 kg in se jih bom še kar nekaj.Problem je v tem, da enostavno ne morem normalno spati, na trebuhu odpade, na boku me pa pod rebri boli kot živa rana :(( Zaenkrat se še rešujem s spanjem na hrbtu, jasno mi je pa, da to kmalu ne bo več opcija (že zdaj me malo duši in mi slabi). A bom spala stoje v kotu, al kako :zmeden: Prosim, naj pove, če katera ve kaj narediti s temi bolečinami! Res ne vem, kako bomo do konca :( LP P.
|
|
|
|