Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Meritev energije v stanovanju 2.9.2008 14:43:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne. Mi mamo mačke Pravjo da one spijo tam k je dobra energija
|
|
|
|
RE: Meritev energije v stanovanju 2.9.2008 15:00:36
|
|
|
|
Felicita
|
a ni glih obratno? mačke spijo tam, kjer je slaba energija, psi pa tam kjer je dobra.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Meritev energije v stanovanju 3.9.2008 7:48:41
|
|
|
|
puncica
|
orhideja kdaj pa boste to dal merit, da vas ne bodo nategnil in ne boš ne vem kakšnih zadev kupovala.
|
|
RE: Meritev energije v stanovanju 3.9.2008 8:32:16
|
|
|
|
orhideja75
|
so nam že včeraj izmerili, pa nič me niso "nategnil" . baje, da spim na dobrem mestu. le ena otrošk soba je mal za prestavit posteljo. drgač je pa kar vredu. sicer so ponujal vsega po malem, sam kaj ko je imel moj pripombe zraven in so vidl, da ne bodo velik prodal .
|
|
RE: Meritev energije v stanovanju 3.9.2008 8:33:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita a ni glih obratno? mačke spijo tam, kjer je slaba energija, psi pa tam kjer je dobra. Možno Sam zakaj pol najraj spita na mojih joških pa tud ne vem
|
|
|
|
RE: Meritev energije v stanovanju 3.9.2008 8:37:22
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Felicita a ni glih obratno? mačke spijo tam, kjer je slaba energija, psi pa tam kjer je dobra. Možno Sam zakaj pol najraj spita na mojih joških pa tud ne vem to pa tut nekej pove ane
|
|
RE: Meritev energije v stanovanju 23.9.2008 13:23:22
|
|
|
|
migrena
|
nama je prišla merit ena gospa iz ene priznane firme....naju ne pozna....mi je pa na sejmu dala v roke palčke in mi rekla če sem sploh še živa da ni v meni nič energije in kako spim.....no je prišla in ni vedela kje kdo spi, sem vse pospravila....takoj mi je povedala kje spim jaz in kje mož, ter da so pod mano tokovi......midva nisva imela varjante prestavljati spalnice in postelje pa še vodno imava in sva kupila biodispozitiv in je ful ok, nato ga je kupila še moja mami in sestra pa smo vsi ful zadovoljni in na vsake nekaj let spet pride da izmeri če je ok.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?