Zavarovalne agentke... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


pety78 -> Zavarovalne agentke... (2.9.2008 14:12:50)

...rabim kasko zavarovanje za avto. Zanima me, kako je s to 50% bonifikacijo?

Sem imela že avto cca 4 leta, pa je moj šel eni v rit in je dal kupon. Potem sem pa bila cca 1,5 let brez avta, sedaj sem ga pa zopet kupila in moram sklenit zavarovanje. Zaradi selitve pa žal ne najdem stare police.




pety78 -> RE: Zavarovalne agentke... (2.9.2008 15:23:20)

Sem govorila z agentom. V kolikor sklenem življenjsko ali naložbeno zavarovanje za najmanj 10 let z minimalnim zneskom 30 eur/mesec, dobim 50% bonifikacijo.

Ima katera kaj od tega?




nu_tella -> RE: Zavarovalne agentke... (3.9.2008 20:56:09)

Ojla ;)

Ja meni je tako tata zrihut pred 4 leti 50% bonifikacijo. Če bi zdej šla sam to narest nebi nardila, ker še nimam otrok. Ker pa je bil pri meni pogoj, da ko 3 let plačujem, v primeru smrti dobi moj dedič 100% izplačilo celotne police, sem se zdej odločla da ne vzamem denarja nazaj ampak nadaljujem, ker pač čez par let bi imela otroka in bo to verjetno ok. Ni neki hud denar pri 30 EUR na mesec ma za začetek bo ampak upam da doživim denar (ufa še 21 let ;))).
Drugače so pa ta načeloma ta zavarovanja z negativno obrestno mero. Čeprav obljubljajo tolko procentni donos ampak moraš odšet še inflacijo... pa pazi da je NAD10 let, da ne boš ob izplačilu plačala še davka od zavarovalnih poslov...ampak če pač vzameš 100% zavarovanje avtomobila, pa un denar 100% vržeš stran (hvala bogu upaš, da ne boš rabu zavarovanja ;) ) tako pa imaš "vsaj neki".... tako, da po moje je ok. Mogoče se edino pozanimi da gre delno za fixno naložbo, delno pa za naložbo v sklade, ki jih lahko ti poljubno spreminjaš...






Stran: [1]