prosim za nasvet (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mela -> prosim za nasvet (9.3.2005 14:55:00)

no noseča sem 18 t in pred kaksnim tednom me je taaaaaaako začela pečt zgaga in trenutno me tudi tako,da ne morem več zdržat!!!:((prosim če mi poveste kako si ve pomagate!!!???:(

POLY77 -> prosim za nasvet (9.3.2005 14:57:19)

Jaz za enkrat še nimam teh problemov, na predavanju o zgodnji nosečnosti so rekli, da lahko do 5 Rupurutov na dan in pa Donat.

Naja31 -> prosim za nasvet (9.3.2005 14:59:44)

Ojla,

mene je pa zgaga doletela zdaj bolj proti koncu in to v najhujsi mozni obliki. Ponoci sploh ne spim ker mi je tako grozno slabo.
Donat ze tako pijem zaradi prebave, pomaga mi pa tudi mleko, ampak ne 2 dcl, samo po malo. Ravno anes sem bila pri moji G, ki je za zgago dala rupurut. Upam, da bo kaj pomagal, ker to je res ze hudo.

Lp, Naja

mela -> prosim za nasvet (9.3.2005 15:01:33)

no lepo da ste mi povedale,kr sem jaz mislila da ruouruta ne smeš jemat v nosečnosti-po pravici povedano ne vem kje sem to slišala .vrjetno sem si sama izmislila v svoji glavi:)-:ups:

mela -> prosim za nasvet (9.3.2005 15:09:26)

naja kako pa naj jst ta trakc oz. ticker prenesem da ga imam tko kot ti .a me sploh zastopiš???to mislm z lilypie ku se da kolko je se do rojstva

taška30 -> prosim za nasvet (9.3.2005 15:16:17)

Mandlje jejte, punce, mandlje, so zdravi, pa še noro pomagajo proti zgagi.
LP :rozica:

Anonimen -> prosim za nasvet (9.3.2005 15:19:14)

mela, probaj z Rupurutom.
Ali pa s kozarcem ne premrzlega Donata.
Jaz sem mislila, da bom umrla, ampak sem preživela :bravo: je pa res, da sem se striktno držala pravila: STRAN S CITRONSKO KISLINO
Kar pa jasno sploh ni lahko :grrr: ker je v vsakem soku...skratka kamor se obrneš :grrr:
No, vesela novica je ta, da je po dveh-treh tednih zgaga nehala pečt :bravo:
Držim pesti tudi zate :rozica:

špelin@ -> prosim za nasvet (9.3.2005 15:31:28)

Meni Donat Mg resnično pomaga - pa imam kar dostikrat težave z zgago... Takrat spijem kozarec Donata in hitro "prime" :bravo:

:rozica::rozica::rozica:

Tiamo -> prosim za nasvet (9.3.2005 16:03:46)

:bravo::bravo::bravo: MANDLJI SO ZAKON :bravo::bravo::bravo:

Naja31 -> prosim za nasvet (9.3.2005 22:18:26)

A ti zdaj vidis ta trakec? Ker meni ga odkar je RR imel tezave sploh ne pokaze.
Prebrskaj na forumu O RR. Je bila cela debata o tem mesec nazaj, pa punce so zelo jasna navodila napisala.

Lp, Naja

Stran: [1]