Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa krvavitev po porodu? 15.10.2008 17:30:30
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka315 Mene pa zanima, do kdaj ste imele svežo krvavitev (svežo kri)? Jaz sem namreč že 3 tedne po porodu, pa imam še zmeraj svežo krvavitev... Ali je to normalno? Tudi sama sem imela enak problem. Ker je bila krvavitev zalo šibka sem počakala kar do 6tega tedan, ko je bila kontrola. Z UZ jo ginekolog ugotovil, da imam še ostanek posteljice v maternici in sem bila teden kasneje naročena na obrazijo. Tako, da ti priporočam kar obisk ginekologa. Ne želim te strašit, a pametno se je prepričat, da ni nič narobe.
|
|
|
|
RE: Koliko časa krvavitev po porodu? 15.10.2008 20:04:37
|
|
|
|
asra
|
Meni je čišča končala v 4 tednih. Je pa res da sem se že v prvih dneh fajn sčistila, ker sem imela grozen kašelj. Vsakič ko sem zakašljala je bila poplava
|
|
|
|
RE: Koliko časa krvavitev po porodu? 20.12.2008 21:11:01
|
|
|
|
bimba08
|
Jaz sem imela čiščo 6 tednov in ugotovila sem, da ko sem se kaj fizično naprezala, se mi je vlilo. Tako da nasvet: počivaj in pazi nase, ker je to pomembno za tvojo prihodnost. Telo si vse zapomni! LP!
|
|
|
|
RE: Koliko časa krvavitev po porodu? 20.12.2008 23:29:10
|
|
|
|
Vali 81
|
pri meni je čišča trajala nekje 4-5 tedne nato 1teden premora nato pa in jo imam sedaj vsak mesec redno s tem da polnoo dojim še zdaj
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?