Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:24:16
|
|
|
|
ZARA
|
Volga bi imela oba svojčka za en threesome?!
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:26:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Volga bi imela oba svojčka za en threesome?! Daj, slovensko govori, kaj je to trisome?
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:28:34
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Volga bi imela oba svojčka za en threesome?! Daj, slovensko govori, kaj je to trisome? Ménage à trois
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:31:54
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Volga bi imela oba svojčka za en threesome?! ja volga, sebastijan in damijan sta dvojcka...
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:33:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Volga bi imela oba svojčka za en threesome?! Daj, slovensko govori, kaj je to trisome? Ménage à trois Misliš sembič?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2008 14:41:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:41:54
|
|
|
|
baguSka
|
Misliš sembič? dej po slovensko...
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:43:41
|
|
|
|
Volga
|
Sem imela enega sodelavca, ki je vendo na listek napisal, da bi za malico sembič. In zdaj se z mojim vedno hecava na ta račun.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2008 14:47:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:51:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Sem imela enega sodelavca, ki je vendo na listek napisal, da bi za malico sembič. In zdaj se z mojim vedno hecava na ta račun. Je že ok. Nebom se sikirala če, neveš. ja pa kaj nevem, mater? Kar povej mi, sori, k žvim, no
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:51:41
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, sembič.
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas tudi nebom se sikirala
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:52:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ja, sembič. Mah, je.bite se.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2008 14:56:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:56:44
|
|
|
|
ZARA
|
A ni sembič sendvič?? Ja sendvič, ja. Mater ti
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 14:58:31
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A ni sembič sendvič?? Ja sendvič, ja. Mater ti Hvala za pomoč člvoeku v stiski. Se ju pa ne bi branila v sembiču, to pa definitivno, da ne. Kavacatov mislim. zdaj pa moram gret, ker me bo drugač otrok čakal, da pridem po njega, da ga peljem domol.
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 15:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
domol
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 15:03:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A ni sembič sendvič?? Ja sendvič, ja. Mater ti Hvala za pomoč člvoeku v stiski. Se ju pa ne bi branila v sembiču, to pa definitivno, da ne. Kavacatov mislim. zdaj pa moram gret, ker me bo drugač otrok čakal, da pridem po njega, da ga peljem domol. Prosim. Danes ti pa ne gre. Mah, pejt domol.
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 15:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Avtorica teh plakatov je moja zlo dobra prijateljica in mislim, da sta dvojčka. Tud sestri jambrek sta dvojčici. Dvojna privlačnost.
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 16:45:25
|
|
|
|
HuAnita
|
Menda sta dvojčka, kolikor utegnem spremljati. Ne me zdaj napasti, ampak meni pa sta oba --- , res ju ne prebavljam. Ko sem pa videla ta oglas, sem pa potem eno noč celo sanjala o njima. Kao Damjan me je nekaj osvajal ( - right, sanje....), pa sem mu zabrusila, da meni taki pol sivi-pol črni moški z mešano brado - ne sivo ne več črno niso simpatični, pa tako evribodi vont me - gjah.... hvala, ne bi. In je čisto poklapan speljal.... Mislim, še ves dan sem se nasmihala, kakšne moja glava proizvaja.....
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 20:57:53
|
|
|
|
Sonnja
|
jaz pa sploh nisem vedela da sta dvojčka (pravzaprav za brata nisem vedela)in sem verjetno kje tudi ta drugega videl ali pa sem mislila da je vse Sebastijan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2008 21:06:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 21:14:23
|
|
|
|
malenaa
|
sam pozabili ste pa na ABC - Aleksander Boris Cavazza, ki je polbrat če že celo zlahto omenjamo no
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 21:17:57
|
|
|
|
Sonnja
|
na netu pa nič njegovih slik (damjanovih)
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 21:21:31
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja na netu pa nič njegovih slik (damjanovih) Prava figa
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?