anne -> V 33 tednu sem rodila (9.3.2005 13:29:09)
|
zame najlepšega fantka na svetu- Jana. Velik je bil 47 cm in tehtal 2190g. Na žalost še ni imel popolnoma razvitih pljučk, zato je le s težavo dihal. Nato pa ga je pediatrinja v ptujski porodnišnici pustila tako 6 ur,tako da se je Jan skoraj čisto izčrpal in bi bilo skoraj prepozno. Na srečo sta prišla moja starša in videla kako je z Janom, seveda sta zagnala paniko in komaj takrat so se spomnili, da bodo poklicali na pomoč strokovnjake iz maribosrke bolnice. Meni kot mamici ni nihče od bolnišničnega osebja prišel povedati kako in kaj, tako da sem vse zvedela komaj od staršev. Si lahko predstavljate moje solze in strah ter bes na to brezsrčno pediatrinjo, ki lahko tako majceno bitje kar pusti v svojih mukah dolgih 6 ur!!!!!!!. No, na srečo je z Janom zdaj vse ok in po 1 tednu že popolnima samostojno diha :sloncek:. Naslednji teden bom še jaz sprejeta v bolnico, tako da se bova z Janom dojila (upam, da bo šlo) in previjala in crkljala. Pojma nimam, kako dolgo bom morala ostati v bolnici, upam pa, da bomo vsi hitro doma. Kako dolgo pa ste mamice, ki ste to že dale skozi morale čakati na svoje sončke? Meni se čas nenormalno dolgo vleče. Pa tako prazno se počutim, ko nimam Jana ob sebi. Pobožajte svoje sončke! anne
|
|
|
|