Prva posvetovalnica (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Alina -> Prva posvetovalnica (9.3.2005 13:17:48)

Danes smo imeli prvo posvetovalnico.Naš mali korenjak dobro napreduje.:bravo::sloncek::bravo:

Teža pri odhodu s porodničnice je bila 2990 g, sedaj pa ima 4750 g(ni debelušček,vendar je preveč pridobil na kilogramih pravi pediatrinja. v višino pa je zrastel iz 50 cm na 56 cm.

Pregledali so mu sluh, vid,lulčka, poslušali srčka, refleks hoje in odriva,otipavali glavico,... - bilo je vse Ok.

Na popku pa je vidna kila, ki pa ima čas, da se zapre do 3 leta starost. Upajmo, da se bo stvar uredila in ne bo potrebo operirati.

Opozorila sem pediatrinjo, da imamo krče, kar je seveda za njo čisto normalno. Prosila sem za nasvet kaj nam priporoča, za lajšanje-pa sem iz njenih ust razbrala - znajdi se.

Dobili smo kaplice DA3, me kar groza ko jih bomo jutri začeli uporabljati.:zmeden: Sem pediatrinjo vprašala, če se bo sedaj stanje pri krčih še poslabšalo, pa je sveto trdila, da to pa ne.Je rekla, dažal te kaplice soupadajo v čas ko imajo otroci krče.

PREBRALA SEM, DA NEKATERE UPORABLJATE OLEOVIT NAMESTO AD3 KAPLIC. Kakšen je učinek pri njih(mislim na krče)?

Lep dan vam želita

mamica Alina in mali Urban :rozica:;):rozica:

Anonimen -> Prva posvetovalnica (9.3.2005 13:19:49)

Po Oleovitu ni še hujših krčev. Mi AD3 sploh probali nismo.

tinica -> Prva posvetovalnica (9.3.2005 13:23:05)

Mi tudi uporabljamo kapljice Oleovit D3 in smo zelo zadovoljni :sloncek:

Lp

piščanc -> Prva posvetovalnica (9.3.2005 13:30:07)

Žiga je bil rojen 28.1. pa mu že več kot teden dajem AD3, pa je brez problemov. pa Tjaša tudi ni imela krčev po teh kapljicah.

Alina -> Prva posvetovalnica (9.3.2005 13:36:32)

Ali Oleovit dobiš v naših lekarnah?

Sem, danes v Celju,v zdravstvenem domu, spraševala po kuminovem sirupu, pa ga ne držijo. Kje ga je možno dobiti?

Hvala že v naprej.

piščanc -> Prva posvetovalnica (9.3.2005 13:41:26)

jaz sem kuminov sirup kupila v lekarni imajo celo več vrst, tale moj je od Galexa. jaz ga uporabljam bolj zato, da ima dudo vsaj par sekund v ustih in se malo pomiri

za krče ti pa predlagam čaj Plantex, pa Splišni najbrž tudi

sem pa iz Zagorja in mislim, da je tukaj Mariborska lekarna

če bi bil Žiga punčka, sem imela pa pripravljeno ime Alina zanj/o.;)

pegy -> Prva posvetovalnica (9.3.2005 14:16:54)

Super zelo lepo napredujete tako naprej .
Stari smo skoraj 3mes.pa ni problemov z ad3.

Anonimen -> Prva posvetovalnica (9.3.2005 14:18:03)

Oleovit dobiš samo v Avstriji. Plantex pa pri nas v lekarnah...

Alina -> Prva posvetovalnica (9.3.2005 15:47:06)

Hvala punce.

Bomo posakusili z vsemi mogočimi stvarmi samo, da bo bolje. To popoldne je prav pestro, ni konca krčev. Kaplice Lefaxin nočjo pomagat.

Stran: [1]