vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

petrolejka -> vrtec (1.9.2008 16:48:30)

Živjo,

mi lahko prosim katera pove, zakaj je potrebno za vrtec poslati tudi izpis iz evidence za gospodinjstvo? Kaj je bolje, da jih je v evidenci več (še dedi in babi) ali samo strarša in dojenček? Če na upravni enoti rečem, da imamo svoje gospodinjstvo ali je možno, da pridejo preveriti?

Hvala!

benika -> RE: vrtec (1.9.2008 19:29:27)

A da je to tud potrebno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, jaz tega definitivno nisem oddajala.

petrolejka -> RE: vrtec (1.9.2008 20:32:35)

Ja, medvoški vrtci imajo to kot prilogo k vpisu...

nananaja -> RE: vrtec (1.9.2008 20:38:28)

Če na upravni enoti rečem, da imamo svoje gospodinjstvo ali je možno, da pridejo preveriti?

pa sej na upravni enoti vodijo evidenco gospodinjstev in tam tudi urejaš vse v zvezi s tem. če do sedaj nimate svojega, lahko edino na upravni to zrihtate.

nananaja -> RE: vrtec (1.9.2008 20:39:30)

aja, ko sem se jaz po poroki prijavila na nov naslov so mi sami rekli, če bova imela svoje gospodinjstvo.

Tisana -> RE: vrtec (1.9.2008 20:55:40)

mi lahko prosim katera pove, zakaj je potrebno za vrtec poslati tudi izpis iz evidence za gospodinjstvo?
 Po mojem najboljše, da kar njih vprašaš. Pa mislim, da so po zakonu dolžni podatke iz uradnih evidenc pridobiti sami. Če se motim, naj me pa katera popravi.

tominikapiki -> RE: vrtec (4.9.2008 12:50:48)

Meni ni bilo treba nič takega pisat...

Stran: [1]