|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slikanje zoba
1.9.2008 11:29:37   
Anonimen
Lep pozdrav.

Eno vprašanje. Sem v 14 tednu nosečnosti. Do sedaj vse OK in bp. Sicer me je začel boleti zob, mi ga je zobozdravnica odprla in mi ga zdravi. Ampak - moram ga it slikat.

Ali je varno slikati zobe v nosečnosti - sevanje...? Imam pomisleke, da nebi kaj škodilo. Kaj menite vi?

Hvala.

Lep dan vsem.

user posted image  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slikanje zoba
1.9.2008 11:49:52   
baguSka
Ali je varno slikati zobe v nosečnosti - sevanje...?

Ne ni. Tko so meni rekli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2008 13:19:03   
MAŠKA
Moj zobar je rekel, da dajo dvojno zaščito. Ampak če se je le možno temu izogniti, bi se jaz izognila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2008 14:27:58   
anckabancka
Mene en zob že celo nosečnost čaka, da ga bom slikala, ko bom rodila. 

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2008 15:19:52   
Anonimen
če ni res zelo nujno, raje ne.

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2008 15:20:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če ni res zelo nujno, raje ne.

Se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2008 17:58:14   
Tinko Polovinko iz M
Jaz zivim v Belgiji in tukaj res ne komplicirajo tako kot mi Slovenci user posted image
V 6. tednu sem sla slikat zob, ker sem imela pac vnetje in ni slo drugace. Najprej me je zobar prepriceval, da je OK, pa se zascito sem imela, potem sem pa se ginekologu povedala, da sem zob slikala, pa je samo zamahnil z roko in rekel, da gre za usmerjeni zarek, ki plodu sploh ne doseze, prav tako je tudi radiacija zelo majhna.

Ce znas anglesko, si v google vtipkaj: dental x-rays during pregnancy in ti vrze ven res veliko. Sicer vsi odsvetujejo slikanje v 1. trimesecju predvsem zaradi tega, ker ni nekih jasnih rezultatov raziskav. Pa beri malo bolj znanstvene clanke, ki se opirajo na kaksne raziskave.

LP

< Sporočilo je popravil Tinko Polovinko iz M -- 1.9.2008 18:00:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2008 8:36:59   
jakaracman
Samo mali komentar, če letiš preko Atlantika dobiš enako dozo, kot bi si dal slikat pljuča.Pa je nemalo nosečnic, ki veselo letajo na Maldive in še kam.user posted image

(odgovor članu Tinko Polovinko iz M)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?