|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
1.10.2008 9:37:16   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Na žalost bom otvorila oktober z modro user posted image . Občutek me ni varal in danes, 4 dni prej, je prišla user posted image . Sej niti nisem tako žalostna, ker sem jo kar pričakovala. Tako se sedaj selim v  4 krog v novembru.
Upam pa, da pregovor velja slab začetek, dober konec, tako da gremo oktoberke, jaz bom zvesto navijala za vas.

user posted image user posted image user posted image , pa sem mislila, da bova skupaj lulali 4.10. držim pesti za november.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
1.10.2008 9:38:02   
dulcinea
avaya, jaz tudi kar naprej poslušam, kdaj bom kaj zanosila, pa če sem že naročila (ker imam zaradi PCO težave s težo in posledično debel trebuh). Kaj pa naj. Včasih komu rečem, da delamo že eno leto na tem, včasih rečem komu, naj se briga zase. Mami se pa ne upam nič rečt. user posted image  

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 402
1.10.2008 9:42:49   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja evo me nazaj iz pregleda.Bilo je fenomenalno,moj dragi je kar obstal ko je gledal pikico in kako je najprej bila pri miru potem pa začela razgrajat,boksat,brcat pa ritko kazat user posted image user posted image tako prisrčno je bilo da sem spet malouser posted image   od sreče .Moj se je kar smejal in še zdaj se mu kar smeji.Veliki smo 4 cm in rok poroda je še kar naprej 24.4 2009 user posted image user posted image user posted image Dobila sem tri slikice in na vseh se vse tako lepo vidi.joj kako je kjut, zdravi smo,železa je več kot dovolj,vsi izvidi so več kot super je rekla g,edino mačk se moram izogibat,pa tako jih imam rada user posted image

Sedaj komaj čakam ns in še kar sem na bolniški do naslednjega pregleda 28.10 ,ki bo kmalu.

aJA PA SLIKCE SO V MOJEM ALBUMU.

Hvala vsem ,da ste navijale.

kako lepo, sem si ogledala tudi slikice...res sem vesela zate, za vaju oz. za vse, da si končno dočakala svojo pikico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 403
1.10.2008 9:43:13   
avaya
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

avaya, jaz tudi kar naprej poslušam, kdaj bom kaj zanosila, pa če sem že naročila (ker imam zaradi PCO težave s težo in posledično debel trebuh). Kaj pa naj. Včasih komu rečem, da delamo že eno leto na tem, včasih rečem komu, naj se briga zase. Mami se pa ne upam nič rečt. user posted image  

hej.

Tudi jaz imam zdravstvene težave, ki so lahko/ni pa nujno razlog za mojo nezanositev. So pa definitivno razlog za mojo preveliko težo. user posted image

Vidi da montignac-a obvladaš. Uf jaz bi rabla kakšno dobro lekcijo iz tega. Ampak zaradi natrpanega urnika v službi sploh ne folgam zdravo jest. user posted image  

Lp

avaya

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 404
1.10.2008 9:55:04   
*kinnie*
Avaya: joooj, meni gre tudi tako na živce, ko kdo sprašuje, ja zakaj še kdo nima otrok,....pa da je že čas.....ko bi oni vedeli, da je za tem lahko toliko bolečine....solza...user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 405
1.10.2008 9:56:33   
*kinnie*
S*  user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.10.2008 9:57:41   
katka11
matejcika, ti si carica, da ima spo vsem kar se ti je zgodilo se toliko vollje in optimizma user posted image  user posted image  user posted image
drugac pa tud jest drzim pesti za vse, ki dons lulate, pa seveda tud vse k boste kasneje.
mene ste mal zgresile, me ni na seznamu, pa sej vseen.
lep dan pa pridne bodte!
user posted image pa posljemo, k unim, ki si jo v tem trenutku, tko kot jo me odganjamo, mocno zelijo. pa bo vsem prav, a drzi?!?

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.10.2008 10:42:19   
tane

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L
xx.10. - M1987 (8. krog)
xx.10. - anci banci
xx.10. - rakica26
xx.10. - _ancica_ (7. krog)
xx.10. - žabica00 (3. krog)
xx.10. - liam
xx.10. - pravoda (2. krog)
xx.10. - Mala_princeska (1.krog)
xx.10. - miklarom
xx.10 - nia*
xx.10 - Matejčika (2. krog)
xx.10 - db
01.10. - mibi
01.10. - little angel
01.10. - Anya22 (10. krog)
01.10. - obayifo
02.10. - boob
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane
05.10. - skuštrana suzi
05.10. - nhaya
06.10. - R777 (3. krog)
06.10. - Gwendolen
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog)
08.10. - natasa28
08.10. - Tejchy25
09.10. - didikaa (7. krog)
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca
10.10. - becky (9. krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog)
13.10. - Muca83 (12. krog)
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3.krog)
20.10. - misk2
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10 - a.jrad
25.10. - baby1978 (1. krog)
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5.krog)
27.10. - lenna
28.10. - MiSka

user posted image

user posted image

Oktobrk nas je:  278

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi... 

OKTOBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER................................--,--% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.10.2008 10:43:10   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: katka11

matejcika, ti si carica, da ima spo vsem kar se ti je zgodilo se toliko vollje in optimizma user posted image  user posted image  user posted image
drugac pa tud jest drzim pesti za vse, ki dons lulate, pa seveda tud vse k boste kasneje.
mene ste mal zgresile, me ni na seznamu, pa sej vseen.
lep dan pa pridne bodte!
user posted image pa posljemo, k unim, ki si jo v tem trenutku, tko kot jo me odganjamo, mocno zelijo. pa bo vsem prav, a drzi?!?

katka11, sorči, sem te dala za 7.10 ok. da bo en velik +user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.10.2008 10:55:41   
sonček85
orhideje:ojla.NOnaj ti povem ,če še nisi zasledila.Sonček je nosečččččččččččččččč že skoraj 11 tednov(petek)user posted image user posted image user posted image user posted image Moje slikice so v albumu

*Kako pa je kaj s tabo?

*S*: user posted image nj gre k vragu in naj ti novembra prinese veselo darilo user posted image user posted image user posted image
*tane:hvala in komaj čakam da zvemo za tvoj veliki pričakovani plusekkkkkkkkkkkkkkk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.10.2008 11:18:37   
lenna
Avaya: joooj, meni gre tudi tako na živce, ko kdo sprašuje, ja zakaj še kdo nima otrok,....pa da je že čas.....ko bi oni vedeli, da je za tem lahko toliko bolečine....solza...

Tudi jaz se podpišem pod tole. Nedolgo nazaj so se kolegi zgovarjali kako lepo je ko imaš enkrat otroka. Sploh prvega, ker je vsak dan novega..ko se ti dojenček nasmehne. Ta dva sza zanosila že v prvem mesecu.
Sem mogla prav hitro oditi, ker so me kar solze zalile. Koliko bolečine, da si nekateri sploh ne morejo predstavljati, kako to je.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.10.2008 11:22:33   
katka11
katka11, sorči, sem te dala za 7.10 ok. da bo en velik +

hvala, pa upajmo da res!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.10.2008 12:17:05   
Anonimen
Kaj je sedaj punce?? Ne bo nobena lulala??? Dajte, no. Potem pa hitro sporočite eno kopico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
1.10.2008 12:22:20   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Kaj je sedaj punce?? Ne bo nobena lulala??? Dajte, no. Potem pa hitro sporočite eno kopico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  še mal čakamo user posted image  user posted image  user posted image , da se prime 100% (no vsaj jaz user posted image ). Bo potem user posted image  bolj viden user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.10.2008 12:25:31   
S*
Hvala punce za user posted image  in tolažbo. Ma saj nisem niti toliko razočarana, ker se mi je zdelo da sva zamudila O, pa tudi sicer sva komaj zaključila 3. krog, kar je v primerjavi z nekaterimi komaj začetek. Malo me tudi tolaži, da grem drugi teden v Turčijo na zaslužen dopust in mi prav pride, da je user posted image  ta mesec prehitela, če je že morala priti.

Punce ne pozabit, slab začetek, dober konec tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  gremo oktobrke user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 415
1.10.2008 12:43:37   
tropical
Jaz se vam pridržujem nazaj. Izgubila sem svojo pikico, kdaj je ne pričakujem nevem  xxx.10.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.10.2008 12:48:35   
misk2
tropical....user posted image user posted image user posted image ....ne vem kaj naj ti recem da ti bo lazje....drzi se.....drzim pesti za naprej...in mislim da se mi ostale punce pridruzujejo....

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 417
1.10.2008 12:49:58   
ella.

draga Tropical: user posted image user posted image

TANE: jest mam en hecn filing, da nekaj dogaja tam v tebi....boš zdržala do sobote? :) pismo, ne vem, če bom jest lohk user posted image user posted image user posted image

Sonček85. pa ti imaš že pravega velikana parkiranega v trebuščku user posted image user posted image Čestitke!!!

Jaz po krajši odsotnosti spet ful navijam za vas in bi rada, da bi jesenske barve letos postale nežno roza in močno modre!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 418
1.10.2008 13:03:02   
Jane77
tropical, pošiljam ti velik user posted image user posted image user posted image  in drži se. Kaj pa je bilo narobe?

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 419
1.10.2008 13:20:12   
tropical
Kaj se je zgodilouser posted image

Test je pokazal pozitivno, full sem bila vesela da sem noseča. Končno sem čakala na uz da bom videla mojo pikico. No in per pari dnevi sem začela krvaveti. Šla prej na uz in pikice ni bilo več , čakalo me je čiščenje. Vrečka je bila prazna. No tako, je rekla moja g. da to se dogaja veliko puncam. No vsaj eno tolažbo imam, da je bila vrečka na drugem uz prazna. in da bom po prvi menstruaciji ki bo šla mimo lahko delali nazaj nauser posted image .

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 420
1.10.2008 13:27:46   
luna81
Lep pozdrav vsem skupaj. Do sedaj sem ta forum samo prebirala, sedaj pa sem se odločila da se vam pridružujem, ker jo tudi sama ne pričakujem 27.10. in seveda si že zelo močno želim user posted image .

lp

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 421
1.10.2008 13:42:53   
anci banci
pozdravljena dekleta!

mene kar obarvajte v modro, ker jaz jo pa čimprej pričakujem user posted image , ker drugi dan menstruacije začnem z inekcijami Menogona za  umetno olpoditev postopek ICSI
tako da se bom pridružila temi za november

(odgovor članu luna81)
Neposredna povezava do sporočila: 422
1.10.2008 14:00:48   
žabica00
tropical user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 423
1.10.2008 14:18:27   
Mala_princeska
Gremo oktoberke, oktober je tu.......Objubim da vas bom bolj pogosto spremljala.

Mene je že metalo in sem dva dni nazaj poskusila s testom ,pa verjetno zaradi popoldanskega urina in par kapljic ni bilo +.

Tko da močno upam da oktobra zagledam user posted image user posted image  oz. čimprej.....

user posted image  sicer že zamuja(nisem še čist ziher).....če je ne bo do konca tedna bomo test ponovili.

Srečno punce.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 424
1.10.2008 14:19:20   
Mala_princeska
Tropical user posted image user posted image user posted image  ne obupaj, hudo mi je za tvojo pikico. user posted image

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?