Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Potem pa kupim še kakšne teniske v Hoferju za doma po vrtu. Jaz pa tega ne razumem, a za doma pa je vse dobro? Doma pa noga ne rabi biti v udobnem čevlju? Ne, za doma ni vse dobro, če misliš na kvaliteto obutve kot obutve, je pa za doma dobro tudi tisto, kar se hitreje izrabi. Niso vsi dragi čevlji dobri in obratno in tudi v Hoferju se velikokrat dobi kvaliteten čevelj, ki je mehek in usnjen, ali pa mehke teniske v katerih se noga ne poti in take potem za par eurov kupimo za doma. Oboja obutev je najmanj udobna. Ti prihranim naslednje vprašanje glede tega, če za ven mora na čevlju pisati Geox, za doma pa je vseeno. Ne, meni je čisto vseeno kaj piše na čevlju, mi pa ni vseeno kako je čevelj izdelan in koliko časa traja. Tisti dražji praviloma trajajo dlje časa in so tudi kvalitetneje zašiti. Pa tudi malo lepši so na pogled kot navadna teniska. Cicibana pa pri nas ne kupujemo, ker v roke še nisem dobila čevlja, ki bi bil mehek, je pa res, da kaj dosti tudi nisem gledala potem ko sem ugotovila, da težko najdem model za starost leto in pol. A ni v tem fora, da cenejše kupuješ večkrat, dražje pa samo enkrat. No jaz se držim tega pregovora: Nisem tako bogata, da bi kupovala poceni. http://shop.crocs.com/pc-911-4-pelican.aspx?reqid=911&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear§ion=products Tile mi pa zgledajo, kot oni za v vodo . Kaj se pa crocsov tiče, jih ima samo za doma, okoli hiše, pa na morje in v terme smo jih vzeli. Da bi pa šla z njimi v mesto, tega pa si ne predstavljam. Imaš probleme? Te kaj teži? Ne, samo vprašam, ker tako seciraš moje odgovore. Veš, mene baš briga kaj ti in tvoji otroci nosite, zaradi mene ste lahko v karton obuti. Sicer pa, ko že sprašuješ. Ne, ni fora v tem, da cenejšo stvar kupiš večkrat, fora je v tem kar sem napisala. Zdaj pa še enkrat preberi pa seciraj, če se ti da! Pa oglej si še malo pregovor "Pometaj pred svojim pragom" ko si že tako nad pregovori navdušena. A v šoli se tudi tako obnašaš? Aja tam ti ni treba, si v razredu najbolj pametna, pa ti nihče ne ugovarja.
|