Putka -> RE: Kje kUpujete otroške čevlje? (31.8.2008 23:20:36)
|
Jaz sem pa čisto navdušena nad robo, ki sem jo naročila kar po netu iz ZDA. Pedipeds Flex in za tamalo Robeez Trendz, oboje super mehko, lahko, iz kvalitetnega usnja. Pa po taki ceni, da pri nas en cicbanov čevelj dobiš! Imajo tudi nove modelčke, take bolj jesenske, pa tudi za fantke nekaj Pri nas tudi jaz težko dobim čevelj, ki mi je všeč. Pa itak ponavadi kakih 40-50€ par pride, samo za deklice najti nekaj brez rožic, bleščic,.. utopija! In ja, tudi meni so Geox za male nogica ebsolutno pretrdi. Imam še lepo v škatli spravljene ene srebrno bele supergice od ta velike, ker jih je obula mogoče 2 x, v njih je hodila kot en klovn, sploh ni mogla normalno stopat. Pač je mama gledala na lepoto, ne na praktičnost. me je izučilo! Za zimo pa sem zdaj že tri sezone kupila Caterpillar čevlje, ker sem bila tudi sama z njimi tako zelo zadovoljna. In so se odlično obnesli, tudi za v sneg (no, seveda ne za sankanje, ker so prenizki). Letos sem pa ene Goretex goljazrčke za ta strejšo dobila v Sport 2000 za 25€, pa bodo za v hribe in sneg dobri.
|
|
|
|