Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mamice, ki uporabljate Babydream flaške... 9.3.2005 11:11:45
|
|
|
|
mehurčica
|
David pa ne zna iz Babydream cuclja pit. Mu morem dat Nukovega, silikonskega gor.:zmeden:Flaška seveda ostaja Babydream.
|
|
|
|
Mamice, ki uporabljate Babydream flaške... 9.3.2005 11:18:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam kavčukov cucelj in to oba, od babydreama in od Nuka, pa sta oba ista. Res. :zmeden:
|
|
|
|
Mamice, ki uporabljate Babydream flaške... 9.3.2005 11:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa Jančika, hvala za nasvet, David res pije po Babydream steklenički in to še zelo rad. Da ne govorim o tem, kako zelo jo stresa naokoli, ker jo lahko drži v roki!
|
|
|
|
Mamice, ki uporabljate Babydream flaške... 9.3.2005 11:25:27
|
|
|
|
Jančika_
|
Obe se morava zahvalit Seven:), ker mi jih je ona predlagala. Pojma nimam, kaj je na teh flaškah tako magičnega, ampak glavno, da jih tamali obrajtajo. Pa še smešno poceni so. Drugače pa sem opazila, da so flaške in cuclji enaki kot tisti od Baby Nove. Al je vse skup ista firma, ki ima različne blagovne znamke, al pa kopirajo en od drugega:zmeden2:.
|
|
|
|
Mamice, ki uporabljate Babydream flaške... 9.3.2005 11:25:36
|
|
|
|
mehurčica
|
Ja, saj bi David tudi verjetno fajn sprejel cucelj, ampak ni navajen na kavčukovega.:( Dudo(Nuk) pa ima iz kavčuka. Sem gledala Babydream dude in so malo bolj podolgovate. Tako da bom kar Nukovo kupila rajši, da ne bom brezveze kupovala, pol mu pa ne bo všeč. Joj, David še vedno stresa flaško. Pol se pa počepne in obrne flaško naokoli in gleda kak ven teče. In ko vidi da je po tleh mokro, začne brisat z roko.:)-Pol ga pa jaz skregam.:)-
|
|
|
|
Mamice, ki uporabljate Babydream flaške... 9.3.2005 11:35:13
|
|
|
|
lol
|
Mi imamo tudi babydream flaško,zdej pa ne znamo več iz aventove pit.:zajcek:
|
|
|
|
Mamice, ki uporabljate Babydream flaške... 9.3.2005 14:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Seven. Mijav.:miska::)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?