|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice, ki uporabljate Babydream flaške...
9.3.2005 11:09:07   
Anonimen
...ste opazile, da so dudice iste kot NUK-ove? Pri tem mislim na velikost, kvaliteto... vse!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
9.3.2005 11:11:45   
mehurčica
David pa ne zna iz Babydream cuclja pit. Mu morem dat Nukovega, silikonskega gor.:zmeden:Flaška seveda ostaja Babydream.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2005 11:18:25   
Anonimen
Jaz imam kavčukov cucelj in to oba, od babydreama in od Nuka, pa sta oba ista. Res. :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2005 11:19:34   
Anonimen
Aja, pa Jančika, hvala za nasvet, David res pije po Babydream steklenički in to še zelo rad. Da ne govorim o tem, kako zelo jo stresa naokoli, ker jo lahko drži v roki!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2005 11:25:27   
Jančika_
Obe se morava zahvalit Seven:), ker mi jih je ona predlagala. Pojma nimam, kaj je na teh flaškah tako magičnega, ampak glavno, da jih tamali obrajtajo. Pa še smešno poceni so.

Drugače pa sem opazila, da so flaške in cuclji enaki kot tisti od Baby Nove. Al je vse skup ista firma, ki ima različne blagovne znamke, al pa kopirajo en od drugega:zmeden2:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2005 11:25:36   
mehurčica
Ja, saj bi David tudi verjetno fajn sprejel cucelj, ampak ni navajen na kavčukovega.:( Dudo(Nuk) pa ima iz kavčuka. Sem gledala Babydream dude in so malo bolj podolgovate. Tako da bom kar Nukovo kupila rajši, da ne bom brezveze kupovala, pol mu pa ne bo všeč.

Joj, David še vedno stresa flaško. Pol se pa počepne in obrne flaško naokoli in gleda kak ven teče. In ko vidi da je po tleh mokro, začne brisat z roko.:)-Pol ga pa jaz skregam.:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2005 11:35:13   
lol
Mi imamo tudi babydream flaško,zdej pa ne znamo več iz aventove pit.:zajcek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2005 11:59:11   
Seven*
No no. Jaz sem samo predlagala. (mi pa hvala gode, predem kot macka) :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2005 14:37:45   
Anonimen
Hvala Seven. Mijav.:miska::)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?