Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
je jo lepo sprejela bi si jo ze rada sama nalozla.moja mami je glih nima kaj ker neja ne pusti(ljubusumje) rekla sem da sploh vec nebom pisala samo klko vidim es nemorem brez vas
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm
09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
je jo lepo sprejela bi si jo ze rada sama nalozla.moja mami je glih nima kaj ker neja ne pusti(ljubusumje) rekla sem da sploh vec nebom pisala samo klko vidim es nemorem brez vas
Zelo mi je žal za brata Moja mama je tudi bila čist iz sebe, ko ji je njena mama umrla skoraj 3 leti nazaj. Od kar je Neža na svetu je ponovno vesela in popolnoma pri sebi. Vsi smo jo progrešali, vendar je ponovno prišla nazaj.
Mi smo tu zate.... Včasih bo debata lepa, včasih pa grda.... Kar pogumno in bo vse ok.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm
09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
Tatly, a te lahko vprašam katero šolo imaš narejeno?
Neža, možno da je zobek. Ravno danes sem videla enega tri mesečnika z dvema zobkoma. Njegova mami je pa čisto hin, ker nič ne spi.
Sayuri, jaz sem tudi že ugotovila, da ima Muller veliko boljše milke kot pa so kje drugje. Pa druge stvari tudi. meni bi morali tako kot andrejiboris dati kakšen popust ker sem stalna stranka v Mullerju.
AndrejaBoris ti kar pridi na srečanje. Te bomo res zelo vesele. V naslednjih dnevih pa kar pojamraj kadar boš želela in se tako počutila. Saj veš da te bomo potolažile. Preveč pa dojen otrok nikoli ne pridobiva na teži.
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Tejkaz kje pa imate pediatra, zdaj mi ni pa nič jasno..
Kaj ni jasno? Pediatra imamo v Medvodah, RA pa v Lj-Šiška.
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Ali je 120 g = 120 ml. Pedagoške matematičarke, kje ste?
Daj 120 ml na tehtnico pa boš videla...
Je že Gajka uredila namesto mene.
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Mah, to je zato, ker ste na Gorenjskem,tam pa očitno še s starostjo šparajo.
tejkaz a si ti Jašo z joškom vred tehtala.. mater pa maš proizvodnjo (Gorenjske mlekarne).. upam da nisi huda, pa saj tle gor ne smeš vse resno vzet.
Eh nič nisem huda. V tretje je pojedel samo 70 tako da tako huda pa spet ni.
Sicer pa, a imam občutek, da si se malo mene lotla??
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 5.11.2008 12:45:10 >
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
tejka zakaj se sedaj ubadaš s tem tehtanjem , sej ti lepo napreduje, vrži tehtnico proč in ne obremenjuj se z njo, fant lula, kaka, ima lepo napeto kožo, je zadovoljn, kaj še čiš
tejka zakaj se sedaj ubadaš s tem tehtanjem , sej ti lepo napreduje, vrži tehtnico proč in ne obremenjuj se z njo, fant lula, kaka, ima lepo napeto kožo, je zadovoljn, kaj še čiš
tejkaz sem mislila da imaš v Velenju.. ker vse poznaš.. nisem se te lotila, samo pač naneslo je tak. Mislim da sem se prijavla v Facebook, dalje pa ne, na Netlogu pa..
< Sporočilo je popravil matejchi -- 5.11.2008 13:02:23 >
Ejte babike pa ve niste normalne, ČVEKE. Sem bla pridna: sem danes že zavarovala avto, ker je poteklo in pride kolegica kr na dom. Na srečo je imela cajt in je tamalo požulila, jaz pa sem postregla gospoda, ki polaga tastu in tašči ploščice v kopalnici. No mogla bi se pa učit, ker je ju3 izpit- grrrrrrrrrr, ma bo že, sem si naredla švingce. Aja pa še kuham zraven in potem priletim na RR in me skoraj kap.
Uradno prekinjam KREGANJE. , ...ampak še vedno so dobrodošle take debate ,saj se vse kaj naučimo iz tega.
Jaz imam tudi pol-bratca starega 3 leta.
Grem še malo prebrat in potem še malo za knjige.
Aja, spet imam svoj avto doma (tako, da sem spet mobilna in komaj čakam, da bom začela malo plazit okoli), ker sma kupla starega opla omego karavana.
JAZ SEM SE PRAVKAR KOT DEŽ. ENA ZNANKA OD RINGARAJA MI JE POSLALA NEKAJ OD FACEBOOK IN KO SEM ODPRLA VSSSSSSSSSSEEEEEEEEEE MOJE PRIJATELJI SO BILI PRED MENOJ IZ AVSTRALIJE.
TAKOOOOOOOOOOOOOO HUDO JIH POGREŠAM.
JAZ SEM SE PRAVKAR KOT DEŽ. ENA ZNANKA OD RINGARAJA MI JE POSLALA NEKAJ OD FACEBOOK IN KO SEM ODPRLA VSSSSSSSSSSEEEEEEEEEE MOJE PRIJATELJI SO BILI PRED MENOJ IZ AVSTRALIJE.