tejkaz -> RE: *** Avgustovčki '08 *** (5.11.2008 9:05:25)
|
Jutro Spali kot običajno. Včeraj sem na izposojo dobila tehtnico. Danes zjutraj sem ga nageca tehtala in ima 5340g kar je -20 g kot je imel 28.10. Potem sem ga pa tehtala pred in po dojenju in je bilo +190g Uf, Sayuri, škoda za perilo. Jaz ga pa ponavadi v sušilcu pozabim, potem moram pa vse likat. Jaz tudi že imam darilo za petek (sem opazila Sayuri, da ti je tale smeško pri srcu) Anaya, jaz mislim da skoraj vsak otroček dobi tega in ko ga enkrat ima je pravi ubožec. Eva ga je imela pri 13ih mesecih. Ti povem, bila je tako uboga. Nekaj dni je ležala na infekcijski kliniki v ljubljani na infuziji. Stalno je driskala in bruhala. Vročino je imela zelo visoko in vidno je hujšala. Jaša bom cepila, ker hodi Eva v vrtec in lahko prinese domov vsega boga. Raje dam teh 150 Evrov in bo otroček varen, kot pa da jih zapravim za kaj drugega. Pa tudi če kdaj zaradi tega ne bomo mogli kam iti. Tatly, da slučajno ne bi nehala spraševati. Če te bo kaj zanimalo, samo vprašaj. S tem boš samo dobro za Stello naredila. Pri vsakem vprašanju pa bodi pripravljena na razno razne odgovore. Vsaka mami ve kaj je najbolje za njenega otroka. Tako delaj tudi ti. Jaz bom tudi na koncu nekaj vprašala, pa sem pripravljena na vse mogoče odgovore Pri nas imamo pa sonce Kaja, jaz tudi mislim da je to samo posledica cepljenja. Otročki se zelo različno odzovejo na cepljenje. Eva je imela vedno vročino. Potem sem pa pri enem letu nekje izvedela naj ji dam kislo smetano na mesto vboda in takrat je bilo ok. Matejchi, apartmajev ne poznam, ker smo vedno hodili smučati samo za en dan. Običajno smo šli na Krvavec ali pa Stari vrh. Krvavec mi je bolj pri srcu, eni pa hvalijo Cerkno. In še vprašanje: Katera čokolada vam je ljubša? Gorenjka sli Milka?
|
|
|
|