gajka -> RE: *** Avgustovčki '08 *** (4.11.2008 8:08:18)
|
Dobro jutro! Pri nas vse po starem, je bil pa Rok včeraj res zelooo priden in upam še na več takšnih dni. Se pa že 2 dni dogaja, da zvečer kar ni zaspan in gleda kot čukec, pa ga kar v posteljo nesem, ugasnem luč, priprem vrata in čez čas le zaspi. [sm=zmeden.gif] Ampak sem pa vesela, da za to, da zaspi, ne potrebuje nobenih pravljic, uspavank, lunic, vrtiljakov... [sm=smiley20.gif] Ah, vidim, da že lažem! [sm=smiley9.gif] Ni ravno vse po starem - končno imamo pohištvo v dnevni sobi! [sm=smiley32.gif] Še jedilno mizo in stole dočakamo, pa smo na konju! [sm=smiley36.gif] Tole pa je zelo nazoren primer, kako boste lahko že kmalu telovadile s svojimi [sm=duda.gif]: http://ziza.ru/2008/10/28/jekstrimalnaja_gimnastika_s_rebenkom.html [sm=smiley3.gif] [sm=smiley5.gif] sandra123 - [sm=smiley32.gif] za spanje dvojčic! Hmmm, kot kaže kmalu ne boš več potrebovala Cerazette, če bo Tina tako pridno spala v vajini postelji, ker se bo tvoj [sm=love.gif] moral na kavč preselit. [sm=smiley36.gif] No, šalo na stran, po mojem mnenju jo malo ljubosumje matra in se boji, da bosta na njo čisto pozabila, pa [sm=duda.gif][sm=duda.gif] spita pri vama v spalnici, pa bi ona tudi... Srečanje v CE - jaz sem za! [sm=smiley16.gif] Recimo City Center Celje, 19.11., ob 11h, nekje zgoraj pri džungli (za večje [sm=duda.gif]), previjalnica je zraven, dojilnica tudi (če bo treba), joški pa itak. [sm=smiley36.gif] Kaj pravite?
|
|
|
|