matejchi -> RE: *** Avgustovčki '08 *** (3.11.2008 10:54:11)
|
tejkaz zgodbica zate... pač Eva bi znala tut verjetno kaj takega... Zmagovalna zgodba - Pri ginekologu Avstralski radio je razpisal nagrado za najbolj duhovito zgodbo, ki se je zenski pripetilo pri ginekoloskim pregledu, za katero je bila razpisana nagrada. Tukaj je zgodba, ki je dobila glavno nagrado: Narocena sem bila za letni preventivni pregled. Tisti dan so me zgodaj iz zdravstvenega doma klicali, da lahko zaradi odpovedi ze ob 9.30 pridem. Ker je bila ura ze 8.45 in sem ravnokar druzino spravila v sluzbo/solo, se mi je zelo mudilo, ker je pot do tja trajala vec kot pol ure. Kot vecina zensk posvetim veliko pozornosti pri higijeni pod pasom, vendar tokrat mi ni zneslo in sem enostavno pograbila brisaco, ki je bila ob umivalniku, in se spodaj hitro obrisala, se oblekla in odsla. Cakala sem samo nekaj minut, ko me je zdravnik ze poklical k sebi. Kot mnogo zensk sem poznala rutino, splezala sem na stol, zastrmela v strop in si zamisljala da sem dalec stran. Zdravnik je vstopil in malo sem bila zacudena, ko je rekel:"Oho, danes ste se pa potrudili!". Nisem mu odgovorila in odsla domov. Ko je prisla moja 6-letna hcerka domov, se je odsla igrat v kopalnico. Cez nekaj casa me pride vprasat, kje je njena brisaca. Rekla sem ji, da je med perilom in da naj drugo vzame. Ona odvrne:" Ne mami, rabim tisto brisaco, ki je bila na umivalniku. Na njej so bile vse moje blescice!"
|
|
|
|