Maša26 -> obisk pri dr. Rešu (9.3.2005 10:56:41)
|
Pozdravljene, včeraj sva imela pregled pri dr. Rešu. Vse skupaj je trajalo dobre četrt ure, skratka ekspeditivnost na višku. Ni bilo sicer ne vem kakšnih pogovorov, itak dr. Reš nima časa, da bi poslušal jok in stok.. Moj fant je rekel, da glede na to, da je zdravnik in še primarij, še veliko pove ;). Ampak jaz sem čisto na tleh. Izvedela sem namreč, da imam mislim, da je rekel celo močno policistične jajčnike :(:(:((:((:(:( In tudi tista UZ slika se mi kar naprej vrti pred očmi.. Moj ima sicer na prvi pogled dober spermiogram, ampak jaz pa ..:(( Najprej mi je sicer dr. Reš rekel, da sem še mlada (27), češ, kaj že hodim, ampak potem po UZ mi je takoj napisal Klomifen, pa 3. in 12. dan ciklusa moram priti na še dodatne preglede. V glavnem, notri sem se še nekako držala, potem pa celo pot domov jokala :(( Ko bom lahko, se bom vrgla na iskalnik in prečekirala vse, PROSIM pa, če mi katera, ki ima podobno situacijo, na hitro pove, kaj to sploh pomeni. Dr. Reš mi je rekel, da taka pač sem (s pco) in da če ne bi želela zanosit, bi me pustili pri miru, tako mi bodo pa poskušali stimulirat ovulacijo.. Sploh ne vem, pri čem sem.. A se da s pco sploh zanosit, a je bolj izjema kot pravilo? Pa še to me zanima, a se da na pco kako vplivat? Saj vem, da vse to že piše in da nisem edina, ampak trenutno se še nisem ˝sestavila˝, da bi realno pogledala na stvar in bom zelo hvaležna za kakšno vašo izkušnjo. vse sorte slutnje me obhajajo, od tega, kako bo zdaj moj fant, ki si tudi zelo želi otroke, gledal name in take stvari.. Čeprav mi je rekel, počakajva tri leta, potem se bova pa sekirala.. Ma kaj vem, grozno se počutim. :zmeden:
|
|
|
|