Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vonj urina - antibiotiki 31.8.2008 10:48:46
|
|
|
|
karamela
|
Živjo, ali je možna povezava z jemanjem Ospena ne vem. Lahko pa ti povem, da je moji hčerkici tudi začel imeti urin prav poseben vonj. Poleg tega pa je bila nerazpoložena, tečna, utrujena, in od časa do časa kar vročino za en dan. Seveda so bili vedno krivi kao zobki. Vse te spremembe so opazile tudi vzgojiteljice v vrtcu in mi omenile. Otroka sem peljala k zdravniku in v vodi so ugotovili bakterije, tako da je morala v bolnico. Ugotovili so da ji gre urin, ko lula delno nazaj v ledvička, zato morava vsak dan jemati Primotren. Torej če po koncu jemanja antibiotikov ne bo bolje predlagam, da greš k zdravniku in daš urin na analizo. Srečno
|
|
|
|
RE: Vonj urina - antibiotiki 31.8.2008 12:10:13
|
|
|
|
oka
|
Kadar je naša madam na antibiotikih njen urin vedno smrdi (tak čuden, grenak vonj). Sem se tudi jaz prvič ustrašila, pa me je zdravnica potolažila, da antibiotiki puščajo tak vonj. Da pa boš mirna pokliči v dežurno. Mogoče pa lahko tam naredijo urinski test (vem, da ga v naši lahko).
|
|
|
|
RE: Vonj urina - antibiotiki 31.8.2008 21:13:39
|
|
|
|
krfjolca
|
Seveda je normalno, da po antibiotikih urin dobi drugačen vonj. A sama nisi nikoli jemala antibiotikov? Že pri sebi vem, da sem vedno zavohala oster vonj, če sem šla na stranišče. Pri otroku ne more biti nič drugače. Brez skrbi.
|
|
RE: Vonj urina - antibiotiki 1.9.2008 18:23:47
|
|
|
|
*andy*
|
Ne skrbi,to je čisto normalno.Mojmu vedno smrdi,ko ima antibiotik!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?