|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vgnezditev
31.8.2008 8:07:41   
pufi 2003
Lepo pozdravljene.

Ali mi lahko katera pomaga? Vem, da je bilo že veliko napisanega o tem, pa vseeno. Pet dni po nezaščitenem spolnem odnosu sem rahlo zakrvavela in v spodnjem delu trebuha me je dan prej neprestano špikalo. Krvavitev je rjavo rdeča in zelo šibka. Glede na to,da si oba želiva otroka je ta krvavitev v meni povečala upanje za zanositev. Vendar sem nekoliko skeptična, saj sva pri prvem otročku delala na tem kar nekaj časa preden nama je uspelo. Zato kar nekoliko dvomim v to, da bi mi sedaj uspelo že prvi mesec.
Kaj menite, ali bi to lahko bila vgnezditvena. M bi morala dobiti čez cc. 10 dni.

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vgnezditev
31.8.2008 8:13:06   
Anonimen
Lahkoje vgnezditev, lahko je O, lahko je počena žilica, lahko je hormonsko neravnovesje.....

Počakaj vsaj še 7 dni, pa lahko narediš zgodnji test nosečnosti z jutranjim urinom...Ali počakaš, da ti M zamuja in bo test pokazal, kaj je bilo....

Želim ti user posted image user posted image

(odgovor članu pufi 2003)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vgnezditev
31.8.2008 8:14:54   
LunaLuna
Hm, jaz glede te vgnezditve še vedno ne vem točno, kdaj naj bi bila, tako da ti težko odgovorim. Rada pa bi ti rekla, da bodi do predvidenega datuma tvoje M čimbolj sproščena, ne preveč razmišljati o vsem tem (sej vem, da je težko) in se ne obremenjuj. To je največ in najbolj koristno, ker lahko sedaj narediš.

Želim ti, da je bila to vgnezditev in da boš zagledala magični +!
Bodi močna!

Lep pozdrav.

Ni me strah.

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.