junior08 -> problemi prve dni nosečnosti (30.8.2008 16:14:57)
|
Pozdravljene vse nosečke in pa že mamice. Sem v začetni fazi nosečnosti. Ker sem prej 7 let jedla KT se mi je menstruacija čisto pomešala, tako da niti ne vem točno koliko časa sem noseča. 5.8.08 sem naredila zadnji test, ki je bil negativen (menstruacije nisem imela od 15.5.08). 8. in 9. 8. sem imela zelo boleče krče- še nikoli tako. Nato sem 10.8.08 dobila menstruacijo in sicer je trajala le 2-3 dni potem pa 2 dno le malo rjavega izcedka. Ker sem se 23.8. 08 čudno počutila-vrtelo se mi je in malce mi je bilo slabo, sem naredila test bil je pozitiven, ker nisem verjela svojim očem, sem šla še po en test in tudi ta je bil pozitiven. Čudno se mi je zdelo, ampak ker sem imela vse pomešano, sem bila vseeno vesela, da je ratalo. Naročila sem se pr G. dobila datum in bila full vesela. Potem pa šok 27.8.08 dobim močno krvavitev, ki traja že 4. dan. Bila sem pri dežurnem G, ki me je skoraj nadru, da sem prišla za brezveze k njemi in da mam pač menstruacijo. Naredil mi je u8ltrazvok in ni videl nosečnosti, rekel mi je da on nič ne vidi in da če bi bila noseča, bi ona to opazil, ker je pač že celo večnost zdravnik. Poslal me je domov in mi rekel, naj se zdugič s fantom pač bol potrudiva. Ker je bil test +, se nisem dala in poklicala svojo G, bila je na dopustu, zato me je sprejela G, ki jo je nadomeščala. Naredili so še enkrat test in bil je pozitiven, poslala me je na odvzem krvi, kjer so mi pregledali in izmerili S beta HCG hormon. Do sedaj so mi vzeli kri dvakrat, prvič je pokazal 347, drugič pa 398-to je bilo v presledku 22 ur. Zanima me ali je imela katera podoben problem, kako se je konča? Meni je G rekla, da ali gre za izven maternično nosečnost, ali za spontan splav ali pa bo vse vredu. Zanima me tudi, zakaj na ultrazvoku ni nič videl, če bi bil splav ali nosečnost normalno v maternic? V ponedeljek imam spet pregled, vendar to je zame še tako daleč in strah me je.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] lp, A
|
|
|
|