mojamura -> RE: KAKŠNO MNENJE PROSIM (7.9.2008 9:30:42)
|
me je prej že ena tema tu na DIPO dvignila, tako, da sem sedaj lih prave volje, da povem nekaj avtorici teme: 1. ti si ena razvajena ženskica, ki je imela v življenju vse in še več 2. tvoje prioritete so zelo materialno naravnane 3. svaka čast tvojemu zdajšnjemu (ali pa cvek v glavo), da te sploh še prenaša 4.kaj tebi pomeni tvoj otrok?....a imaš sploh kaj materinskega čuta v sebi? ker, verjetno ti bi najbolj pasalo, da gresta z ljubimcem na svoje, ti sama brez svojega otroka (ki bi ga pustila partnerju - po eni strani se mi zdi, da bi to za otroka pomenilo, da bi se bolj ''zdravo'' razvil), pa tvoj lover brez svoje dece 4. in ja nimaš pojma, kaj pomeni LJUBIM TE. to ni dober sex, to ni zaljubljenost....to je spoštovanje, zaupanje, všečnost itd. dvomim da te je partner silil v sex, pač hotel je sexati, tebi pa ni bilo, ker si zmedena do amena 5. naivna pa si....jooj....a gledaš na svet skozi rožnata očala, daj, vzemi ta očala dol, pa poglej resnici v oči in si odgovori na naslednje vprašanje: Ali res misliš, da bo tvoj ljubimec zapustil ženo in 2 otroka zaradi tebe??[sm=hudicek1.gif] pa še prijateljski nasvet....razidi se s sedanjimj partnerjem, ker vajin odnos je ena sama laž in to s tvoje strani. pa najprej si sama v svoji 'lepi betici' poštimaj zadeve, pa pol išči novo žrtev.
|
|
|
|