LuNa73 -> mujo in haso (30.8.2008 11:44:18)
|
Pita Mujo Hasu: > Sto bi vise volio da budes - intelektualac ili > homoseksualac? > - Ovo drugo. > - Zasto? > - Lakse mi ulazi u guzicu nego u glavu > Došao Haso na razgovor za posao i pita kolika će mu > biti plaća. > Šef će na to: 'Sada 500 KM, a kasnije 1000 KM.' > Haso: 'Hajd, onda ću ja doći kasnije...' > Pitali Muju na Birou za zapošljavanje šta je po > zanimanju. > On odgovori: - Pomoćni bagerista. > - A šta vam je to? > - Pa jebote, ono što bager ne može, mogu ja > lopatom... > - Dođe Mujo na kiosk i pita prodavačicu: > - Do you speak English? > Prodavačica : - Ne > Mujo, razočaran, okrene se i ode ... > Dođe on na drugi kiosk i opet pita: > - Do you speak English? > opet ista stvar - Ne... > I tako, ode na treći kiosk i opet pita: > - Do you speak English? > Prodavačica: - Yes > Mujo: - Marlboro ! > - Kaze Haso Muji:"Ajde mujo pomozi mi napravit kuću" > Kaže Mujo:"Ne mogu bolan, imam rijetku spolnu bolest" > A koju ? - kaže Haso > Boli me **** za tvoju kuću! - Mujo i Haso u kafiću nakon ispita... > - Onda, kako je bilo na ispitu iz fizike? > - Paa...znas bilo je jako pobožno! > - Kako to misliš pobožno? > - Pa lijepo,kad je profesor postavljao pitanja ja > sam se križao, > a kada sam ja odgovarao on se križao. > > Kaze Englez: Moja je zena u krevetu ko lavica... > Kaze Francuz: Moja je zena njezna ko leptir... > Kaze Mujo: Ni moja ne lici na covjeka...
|
|
|
|