Kreta konec septembra (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

juniorka -> Kreta konec septembra (30.8.2008 11:30:16)

A mi lahko kdo iz izkušenj pove, kakšno je vreme konec septembra, ker imamo možnost za majhen denar AI ponudbo, pa nismo še bili na dopustu... Skratka, vsaka info dobrodošla! Hvala!

Anonimen -> RE: Kreta konec septembra (30.8.2008 12:35:44)

Bila lani- konec septembra, začetek oktobra. Vreme odlično. niti en dan slabega vremena. Temperature ravno pravšnje- tko nekako, kot poleti pr nas al pa na Hrvaškem. Tud noči so tam zlo tople.

Tko da, moje izkušnje- vreme zelo primerno za dopust takrat!

(zdi se mi, pa nism ziher, da smo meli nekaj dni tudi okrog 40'C)

juniorka -> RE: Kreta konec septembra (30.8.2008 13:04:01)

To je pa krasno slišat! Mislim, da bomo kar šli, pol pa lahko upam na najboljše!
Hvala!

Anonimen -> RE: Kreta konec septembra (30.8.2008 13:37:32)

Lahko ti povem samo za srednjo Dalmacijo; konec septembra, zacetek oktobra, krasni dnevi za dopust, ne prevroce, ze hladnejse noci, nobene gnece, morje primerno za kopanje, temperatura vode okrog 22, 23 stopnij. Vreme je lahko tudi slabo, temu se ne mores izogniti, tudi poleti ne. Ce bi lahko, bi si takoj vzela teden dopusta. Na Kreti je po moje se za odtenek topleje, saj lezi juzneje.
Lepo se imejte.

Anonimen -> RE: Kreta konec septembra (30.8.2008 14:22:20)

Res priporočam.
Še morje je bilo takrat toplo(jaz sm zlo občutlijiva), tako podnevi, kot ponoči.

Če rabiš še kakšno info glede Krete, se mi javi na ZS.

pikecpokec -> RE: Kreta konec septembra (31.8.2008 21:27:42)

Konec septembra je na Kreti par tisoč slovenskih absolventov. To da - jaz bi malo razmislila o tem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley26.gif[/image]

nananaja -> RE: Kreta konec septembra (31.8.2008 23:30:17)

čisto zadosti toplo tudi za tiste bolj občutljive - sem med njimi.

in ja, lahko naletite na absolvente v začetku oktobra, ampak dve leti nazaj so imeli zakupljene vse rezervacije, torej se mimo absolventskih organizacij ni dalo dobiti sedeža na letalu, tako so nama razložili na kompasu, ker sva hotela en teden kasneje - začetek oktobra.

Stran: [1]