Biba74 -> RE: bioresonanca (30.8.2008 9:23:59)
|
Bronchomunal smo poskusili oz. naredili "kuro". Je bilo potem par tednov boljše. Homeopatsko smo ga tudi zdravili lani (2007) ene pol leta, samo je bilo prepogosto in potek bolezni je bil vsakič ob granulah še bolj silovit (vročina tudi do 42, še bolj intenzivno bruhanje,....) in daljši, mali pa popolnoma izčpan. Morda nismo naleteli na pravo. Imam v mislih še eno otroško dr./homeopatinjo v Lj. H kateremu homeopatu pa hodita vidva s sinkom, kokakola? Mi lahko pošlješ na ZS. Za operacijo mandljev pa imava itak napotilo ORL, v primeru, da se stvari poslabšajo. Je pa čakalna doba 1,5 let v MB. Stvar je pa taka, da je bil do novembra 2007 bolan 1x do 2x na mesec. Potem se je stvar drastično izboljšala in od novembra do sedaj je to zdaj tretjič. Pri ORL sva bila ravno v torek, jaz sem pač povedala, da je bil letos šele dvakrat bolan in je bil tudi ORL mnenja, da bi z operacijo v tem primeru počakali. No, včeraj pa je spet dobil vročino in otekle bezgavke itd. (po malo več kot treh tednih). Sicer je zelo živahen fantek, bolj slabo ješč, ampak je pa vse (sadje, zelenjava, meso,.....), veeeeliko je zunaj na svežem zraku (smo doma na deželi), in tudi lani in letos smo prakticirali poleti 3 tedne morja (Lošinj). Res ne vem kaj naj še naredim....
|
|
|
|