Kopanje vsak dan in spremenjen ritem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


BONI* -> Kopanje vsak dan in spremenjen ritem (9.3.2005 8:54:22)

Končno sem uspela prepričati fanta, da bi Luko kopali vsak dan zaradi rutine. Kopamo ga samo v vodi, včasih dodam kamilice, 1x tedensko pa šamponiramo in milimo. Kopamo ob 19h in ob 20h bi Luka že trdno spal, če ga ne bi jaz na silo še podojila (prejšen obrok je ob 18h in do 21h Luka sigurno ne bi zdržal zbujen). Tako ob 20:30 že pridno spi in ga moram ponavadi okoli 3h ponoč zbuditi za jest, ker me že ful joške bolijo (sam se verjetno še nekaj časa ne bi). Brez problema se podoji in zaspi nazaj (brez joka in brez dude). Nato spi do cca.7h, ko spet je. Danes je potem celo zaspal še za eno uro.

In tako imava z fantom končno zvečer nekaj časa tudi zase. Vsakodnevni sprehodi in redno kopanje ga tako utrudijo, da je ob 20h že čisto koma:bravo:
Upam samo, da se ne hvalim prezgodaj:ups:

Lp, Boni




Bejba -> Kopanje vsak dan in spremenjen ritem (9.3.2005 8:57:04)

:bravo::bravo::bravo:




Pikapolonica -> Kopanje vsak dan in spremenjen ritem (9.3.2005 9:37:34)

BONI, kdaj bo pa slikica? (Ti,ti Jaka....)

Sicer pa, tudi mi imamo podoben ritual. Kopanje, hranjenje in spanje. Samo da se Tia od lakote zbudi kar sama, enkrat ponoči in potem zdrži do jutra. Držim pesti :miska: da vam tako uspeva še naprej!

LP, Pikapolonica :pika:




LIALIA -> Kopanje vsak dan in spremenjen ritem (9.3.2005 9:38:23)

Zakaj ga pa ponoči zbujaš? Jaz ga ne bi. Mogoče ti bo pa celo noč prespal. Moja je pri 3. mesecih že spala celo noč - nikoli je nisem ponoči budila.




Dolina -> Kopanje vsak dan in spremenjen ritem (9.3.2005 9:38:43)

Super, Boni*! :bravo::bravo::bravo:




Mina1 -> Kopanje vsak dan in spremenjen ritem (9.3.2005 10:04:05)

Ha Boni* - vsak nasvet prav pride, čeprav so :duda: različni.

V ponedeljek pride patronažna, da ga prvič skopamo, potem pa v akcijo;)

pa-pa Mina1




BONI* -> Kopanje vsak dan in spremenjen ritem (9.3.2005 10:33:17)

Lialija, zbudim ga zato, ker mene že ful joške bolijo, pa se mi ne ljubi jet izčrpavat, če pa imam tako fejst črpalko tako rekoč pri roki, pa še pritožuje se ne, če ji malo mlekeca ponudim sredi noči:)-

Pikapolonica, ne moreš si misliti, kako sem že jezna na tega Jako. Sem mu že opomin poslala, pa ga očitno ne jemlje dovolj resno. Ko mi bo končno objavil slikico, si Luka že sploh ne bo več podoben:(

Lp, Boni




asso -> Kopanje vsak dan in spremenjen ritem (9.3.2005 11:37:31)

Oj Boni,

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Probi ne Lukca ponoči buditi, ker ko boš hotela, da se več ne zbuja se bo verjetno sam, ker se bo navadil na ta ritem. Tudi tebi se bodo joške po kakšnem dnevu navadile in bo vse O.K.

Mi zaspimo ob 20. tudi brez vsakodnevnega kopanja in se včasih tudi ponoči zbudimo, čeprav bi mamica raje videla, da bi spali do jutra brez vmesnega hranjenju, kljub bolečim joškam.

Lp asso




piščanc -> Kopanje vsak dan in spremenjen ritem (9.3.2005 13:20:32)

meni tudi ne rata vsak dan kopati, se spomnim tako tako, najbrž ene dvakrat na teden
pri Tjaši sem kar vztrajala in sem jo vsak dan kopala, zdaj se mi pa tudi pod razno ne da, preden Tjašo pripravim (večerja, zobi, roke...) je Žiga že siten (bolje je, če je ati doma) in potem sem tudi jaz sitna... zaspi pa normalno, seveda če se ne pokaka ravno ko se do sitega naje in potem spet...
je enkrat ali dvakrat, ampak ob 7h pa auf, zgleda da ga poscana plenica tišči, ker ni šans, da bi mami bolj zastrla zavese in samo dala jesti, ko poje in se previje pa spet zaspi

no amapak se bom že naučila kdaj kateri kam




Stran: [1]