Loreal Glam Shine 6h (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

natasarobi -> Loreal Glam Shine 6h (29.8.2008 19:47:36)

Pozdrav!

Zanima me ali ste tiste, ki ga imate zadovoljne z njim ali ne? Meni se konstantno nabera v kotičkih ustnic in znotraj njih, čeprav ga pred uporabo stresem in zelo pazljivo nanesem. Kakšen nasvet oz. a je možno, da delam kaj narobe????

natasarobi -> RE: Loreal Glam Shine 6h (29.8.2008 19:57:34)

Še to no: katere glose uporabljate in ste z njimi zadovoljne?

Anonimen -> RE: Loreal Glam Shine 6h (29.8.2008 21:30:38)

uporabljam bourjois, sm zadovoljna zato ker se ne poca, ni pa neki full obstojen, pa niti ni neki barvast.. evo glej tegale http://www.bourjois.co.uk/lips/gloss/126

Martinčka -> RE: Loreal Glam Shine 6h (31.8.2008 10:32:14)

jaz imam tudi loreal glam shine...pa morem rect da kadar ni prevroče zunaj da je super... če si ga dam v največji vročini gor se mi pa nekako zlepi na ustnice in ga nikakor ne dobim dol... no kakor kdaj.. jaz ostajam pri njem ker je mi je roza oddtenek popoln in naredi takšne polne ustnice čeprav jih ravno nimam:)

sem pa prej uporabljala vsega boga.. od diorja do pupe, pa mi nekako niso bili dost obstojni... pa niso imeli taksnega sijaja..

no najbolj sem pa bila zadovoljna z enim lorealovim glosom 3D, ki sem ga lani poleti kupila v londonu.. tisti je bil pa noro dober... vendar do nas ni prišel, ne vem zakaj, morda zaradi cene... tisti je pa res z bleščicami tako lepo naredil bolj popolne ustnice.

helloKitty -> RE: Loreal Glam Shine 6h (31.8.2008 21:53:27)

Jst imam tud Glam shine in sem kar zadovoljna moram rečt. Sem si pa ravno nabavla tistga novga od Diorja. Je ful lepa barva sam ni spet ne vem kok obstojen. Všeč mi je tudi Isadora.

Stran: [1]