bolniški stalež po ss (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav

Sporočilo

Anonimen -> bolniški stalež po ss (29.8.2008 18:56:11)

Prejšnji petek sem imela ss in nato je sledila še abrazija. V bolnici so mi dali 7 dni bolniške, moja G pa mi je dala še dodatno en teden. Danes ko sem bila na pregledu v bolnici so mi napisali, da sem zmožna za delo. Zdaj ne vem a me pripada še en teden, ki mi ga je dala G ali ne? Je pa res, da se ne počutim najbolje. Ne vem kdo ima tuki glavno besedo. Ali zdravnik na urgenci ali moja G.

Anonimen -> RE: bolniški stalež po ss (29.8.2008 20:16:24)

Kolikor vem, ti po ss pripada samo teden dni staleža.
Ob slabem počutju pojdi še enkrat k zdravniku.

Anonimen -> RE: bolniški stalež po ss (29.8.2008 20:19:40)

Eh, bolniške valda lahko dobiš od osebnega zdravnika do 30 dni, dalje s potrdilom na komisijo.

Torej lahko dobiš cel mesec.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zdravnik upošteva potrdilo iz bolnice, nadalje presodi sam, če ti jo da še kakšen teden.

Pikabu -> RE: bolniški stalež po ss (29.8.2008 21:28:34)

Ja, ti kar podji do osebnega zdravnika, ker ti itak on da bolniško in se z njim zmeniš. Mene je moja sama vprašala, koliko je želim imeti in sva se dogovorili.

igda -> RE: bolniški stalež po ss (29.8.2008 22:29:13)

oj,  ja, bolniški stalež ti tako ali tako da tvoj osebni zdravnik. tako, da se sploh ne rabiš sekirati. Jaz sem si stalež odprla kar prek telefona, takoj ko sem šla v bolnico. potem pa sem šla po 6 dneh k svoji zdravnici in mi je predlagala, da pridem na kontrolo k njej čez 14 dni, saj je bilo moje psihično stanje na psu. toda sama sem se odločila, da sem šla delat čez 2 dni. Pa ti moram povedati, da sem bila vesela, da sem šla v službo, saj malo pozabiš na to, kaj se ti je zgodilo. Ja saj je res, pozabiš nikoli, toda moramo biti močne in živeti naprej.

strumf -> RE: bolniški stalež po ss (30.8.2008 8:52:06)

Pozdravljene. jaz sem imela abazijo pri 19 tednih, zato mi je G napisala 20 dni bolniške, trenutno sem sedaj že 15 dni doma. vendar grem v pon vseeno delat, ker se dobro počutim in bi šla zopet rada med ljudi. mi je pa G rekla, da če želim, mi še vedno lahko podaljšajo bolniško, da pri tem ni nobenih problemov. če se ne počutiš dobro, pojdi do svojega zdravnika in se z njim dogovori. lp

VITA74 -> RE: bolniški stalež po ss (1.9.2008 7:31:09)

Tudi meni je moja osebna zdravnica podaljšala stalež za teden dni, tako da kar pojdi k svoji zdravnici ali pa jo samo pokliči in se zmeni.
Srečno

Stran: [1]