JOJ.... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

larisa -> JOJ.... (9.3.2005 8:13:48)

Punce, kar nekaj dni nisem imela možnosti da vam sporočim mojo prelepo novičko. Ker po 38-dneh še vedno nisem dobila M me je možek prpričal da naredim test in ne boste verjele naredil se je plusek!!!!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Že od sobote sem čisto out. Niham od ful veselja do ful strahu, kaj pa če je test enak kot pri Astri...
Torej če test ne laže nama je po skoraj dveh letih USPELO!!!!

pupika -> JOJ.... (9.3.2005 8:16:01)

Iskrene čestitke larisa!!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Želim ti zdravo in lepo nosečnost.

Pazi nase in na :duda:

wawa -> JOJ.... (9.3.2005 8:17:05)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: čestitam nova srečka nosečka....

Ej kar se tiče strahu, te razumem, sama sem delala test v nedeljo, je bil pozitiven, pa še danes ne verjemem in ga bom jutri sigurno za vsak slučaj naredila še enkrat:zmeden2::zmeden2::zmeden2: ja no take smo ženske :)-:)-:)-:)-

mujcek -> JOJ.... (9.3.2005 8:24:20)

:bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitam :rozica::rozica::rozica:

No to potrjuje, da vedno delamo test prehitro, sedaj do 40 dneva nič testov:)-

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

larisa -> JOJ.... (9.3.2005 8:25:00)

wawa a zdaj to nedeljo? Par dni me ni blo gor pa so verjetno novičke kar letele. Ja čestitam ti:bravo::bravo::bravo:. Kateri test si delala? Jaz sem CB in je bil jasen plus ampak ni bil pa tako močen kot kontrolna črtica ki je ful temno modra. A to kaj pomeni?:miska:

mujcek -> JOJ.... (9.3.2005 8:26:57)

mogoče pomeni to, da si še sveža srečka :nosecka: :)-

anadejka -> JOJ.... (9.3.2005 8:30:07)

:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:duda::miska::duda::miska::duda::miska::duda::miska::duda::miska:

ČESTITAM!!!!!!:nosecka:

Skye -> JOJ.... (9.3.2005 8:32:52)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

no še ena spodbudna novička za vse nas ki se trudimo:)

simi73 -> JOJ.... (9.3.2005 8:35:03)

srečka nosečka:nosecka: čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
pazi nase in na:duda:

lp, simi73:rozica:

tinkamiška -> JOJ.... (9.3.2005 8:39:23)

Larisa, pa to je res super:bravo::bravo::bravo::bravo:
Ne zdej študirat, da je lažni +, verjemi, da si:nosecka: in se sprosti:rozica::rozica::rozica:

Čestitam, da vama je končno ratalo:):):):rozica:

Tinka

Tejčika -> JOJ.... (9.3.2005 8:47:25)

larisa čestitke! ! ! ! !
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

martita -> JOJ.... (9.3.2005 8:55:39)

:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:

buškica -> JOJ.... (9.3.2005 8:56:34)

čestitke!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

simonas -> JOJ.... (9.3.2005 8:58:03)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Simona

wawa -> JOJ.... (9.3.2005 9:05:43)

ja ja Larisa to nedeljo, tako da sva skupaj srečki nosečki...

Ej tudi jaz sem delala CB, je bila tudi navpična malo slabše vidna, sem mela še enega doma pa sem za vsak slučaj še tistega naredila....isto. Menda ni važno kako močna je navpična črta, važno je da je in to pomeni da si :nosecka:. Je pa tako da pomoje itak ne verjameš v celoti takoj, mislim da tudi če boš ponovila test čez nekaj dni, še vedno ne boš verjela.....dokler ti ne potrdi G pri ene 9-12 tednih......ja no kot sem rekla take smo:)-:)-:)-:)-:)-

Kornelija -> JOJ.... (9.3.2005 9:15:02)

Larisa in wawa obema čestitam ob lepi novički:bravo::bravo::bravo::bravo:

V bodoče pa naj vaju spremlja brezskrbna in srečna nosečnost:rozica::rozica::rozica::rozica:

Joeline -> JOJ.... (9.3.2005 9:27:10)

Bravo :bravo: bravo :bravo: bravo:bravo:

čestitke obema in srečno nosečnost 9nebesa.

J.:kuza:

Gea1 -> JOJ.... (9.3.2005 9:35:16)

Juhuuuu :bravo::bravo::bravo: obema najlepše želje in uživajta :nosecka:.

Pozdravček! :sloncek:

P.S. se mi zdi, da je tole leto še plodnejše od prejšnjega. :sloncek::sloncek::sloncek:

anja 26 -> JOJ.... (9.3.2005 10:01:29)

Č:rozica:e:rozica:s:rozica:t:angel:i:rozica:t:rozica:k:rozica:e

Pa eno lepo- zdravo nosečnost:angel:

Anja 26:rozica:

bambi -> JOJ.... (9.3.2005 10:21:14)

Larisaaaaaaaaaaaaaaaa, ej zdaj sem pa res vesela..... Vedno ko kakšni fosilki uspe, je to še posebna sreča.

NORMALNO da si :nosecka:, čestitam res iz srca :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Draga moj zdaj pa strahove na stran, kolikor se le da in misli samo pozitivno, če si tako dolgo čakala na :duda: se zdaj veseli vsakega trenutka z njo....

JOooojj, kako sem vesela 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Zdaj pa še hitro druge za njo

LP BAmbi:nosecka:

biba77 -> JOJ.... (9.3.2005 10:42:31)

:bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::duda::duda::duda::duda::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo:
:rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::duda::duda::duda::duda::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:
:duda::duda::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::duda::duda:
:rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::duda::duda::duda::duda::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:
:bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::duda::duda::duda::duda::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo:

Tina76 -> JOJ.... (9.3.2005 10:58:24)

OB TAKO VESELI NOVICI LAHKO ČLOVEK SAMO REČE
Č:rozica:E:rozica:S:rozica:T:rozica:I:rozica:T:rozica:K:rozica:E

Mijavček -> JOJ.... (9.3.2005 11:13:24)

ja bravo !!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

To je pa res lepa novica!

JUPIII!

Anitka -> JOJ.... (9.3.2005 14:37:18)

JUJUJUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Nova :nosecka: je tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu in to srečka :nosecka: iz vrst fosilk :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Draga prijateljica želim ti lepo nosečnost in zdravo pikico ali dve ;) Pa čestitke še bodočemu atiju!

:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

Pia73 -> JOJ.... (9.3.2005 20:15:04)

:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:

Stran: [1]