BBC Prime - oddaje za otroke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Seven* -> BBC Prime - oddaje za otroke (9.3.2005 8:03:10)

Moram priznati, da ze celo jutro gledam oddaje za otroke in sem pozitivno presenecena. Nic nasilja in podobnih risank, ki so popolnoma neprimerne za otroke. Razne lutke, frackom in telebajskom podobne nadaljevanke in se druge stvari..

Ce se mogoce katera odloca za narocnisko razmerje SiolTV, se mi vedno bolj dozdeva, da to niti ni tako slaba zadeva..

Mnenje pac. :)

JASNA D -> BBC Prime - oddaje za otroke (9.3.2005 8:08:21)

Baje je to kar dobra stvar - moj je rekel, da če se ne bi odselila, bi zamenjal kabelsko za SIOL TV. Drugače pa se res najdejo tudi dobre stvari za deco, ne samo tiste nasilne risanke.

Kar naredi izbor, sedaj še imaš čas:):)-:)-:)-

Jasna

Mina1 -> BBC Prime - oddaje za otroke (9.3.2005 8:38:35)

ja, smo že ugotovili doma tole v BBCjem;)

Mi po vseh kanalih lovimo le Telebajske, da dol padeš:)-:)-:)- in BBC jih ima zgodaj zjutraj in popoldan:)

pa-pa Mina1

Pi-kica 1 -> BBC Prime - oddaje za otroke (9.3.2005 10:39:26)

Koliko pa plačuješ za Siol?

LP

Pi-kica

Seven* -> BBC Prime - oddaje za otroke (9.3.2005 10:46:16)

Ce imas ze ADSL prikljucek stane jurja vec kot kabelska televizija... Vsaj v MB je tako..

Pi-kica 1 -> BBC Prime - oddaje za otroke (9.3.2005 15:01:25)

Seven, kaj nisi ti včasih v Slov. Bistrici stanovala? Si se v Maribor preselila?

LP

Pi-kica

Seven* -> BBC Prime - oddaje za otroke (9.3.2005 15:04:01)

Pikica. Identify yourself stranger. :)-:)-:)-

Seven* -> BBC Prime - oddaje za otroke (9.3.2005 15:05:05)

Caki, a se medve poznava? Ja... sem bila v Slov.Bistrici, zdaj pa imam stanovanje v MB in tam zivim..

Pi-kica 1 -> BBC Prime - oddaje za otroke (10.3.2005 8:31:14)

Poznava se preko foruma. Si mi nekajkrat odgovorila glede pediatrinje..., da sem lahko sklepala, da si iz Bistrice.

LP

Pi-kica

Stran: [1]