|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev na WCju
29.8.2008 11:06:38   
Anonimen
Včeraj, ko sem šla na blato je bila školjka polna krvi. Je izgledalo kot da sem dobila menstruacijo, samo da je kri tekla iz riti. Hemeroide sem sicer imela že pri prvi nosečnosti in se nisem sekirala zaradi njih, ampak krvi sem se pa res ustrašila!!!!  Noseča sem 11 tednov.

Je to nevarno???  Bi morala k zdravniku, ali je to prehodno?  Ima katera izkušnje s tem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev na WCju
29.8.2008 11:30:09   
glen
Glede na to da si noseča bi jaz na tvojem mestu obiskala zdr.
Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2008 11:30:24   
ROŽICI
pomojem je najbolše da čim prej greš do osebnega zdravnika.

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2008 12:06:37   
benika
To so hemoroidi. Pri meni je bilo isto celo nosečnost, še sedaj se včasih to ponovi. 

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2008 12:31:53   
Vrtnica79
Jaz bi tudi raje obiskala zdravnika, tudi če gre res za hemeroide. Naj ti da kakšno kremo ali kaj

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2008 12:44:40   
piamaria
Hemeroidi, kupi si kremo Faktu v lekarni in jo redno uporabljaj, če pa te bo bolelo si daj ledene kocke v brisačko in na anus, tako je, če jih imaš, je pa grozno ja.Pri G nič ne naredijo glede Hemeroidov, zato je splošni zdravnik, če veš, kje se je kri vzela.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2008 13:05:31   
Anonimen
Mene pa čudi, da si tako dolgo čakala.. da se ti je zdaj že kri vlila...
Lahko bi jih odpravila "pravočasno", ne pa da si tako dolgo čakala - najbrž v upanju, da bo bolje.
Pazi na  prehrano - jej več vlaknin in odpovej se za nekaj časa kruhu in mlečnim izdelkom!! ti so največje zlo.
jej več sadja in zelenjave pa žitarice razen pšenice!!! - jej ajdovo kašo, proso, rjavi riž...

Koliko ti bodo koristile kreme, glede na krvavitev, ne vem. obhladki resda koristijo. morda je še najbolje, kot so ti predlagale predhodnice, da obiščeš zdravnika in se z njim posvetuješ.

Vseakor pa sem mnenja, da lahko sama še najbolj umiliš zadevo z prehrano.
Če imaš srbeč anus, ali pa v primeru, če imaš zunanje hemoroide, se posluži kreme,  vsekakor pa se boš bolje počutila, če si  boš hemeroide s prstom potiskala nazaj v danko, da bo črevo v svoji prvotni legi.

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2008 14:06:04   
Anonimen
Meni je po porodu pomagala krema tea tree od Justa. Krvavitev sem zaustavila takoj drugi dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2008 14:56:31   
Anonimen
Krvavitev se je ustavila takoj. Sedaj ni nič, samo med potrebo.
Prej je ena rekla, da zakaj nisem šla prej k zdravniku: - to se je pojavilo včeraj, prej ni bilo nič!!!! 

Ps: Sem klicala zdravnika, je rekel da je to prehodno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2008 15:10:34   
ronja
Če bi krvavela iz nožnice, ne bi samo med potrebo, ampak skoz in tiste krvavitve ne moreš kar tako zaustavit, tak da so verjetno res hemeroidi (jaz jih sicer še nisem imela, jih pa ima mami in brat).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2008 20:44:04   
Naja30
Krema le na začetku, drugače pa je bolje malo spremeniti prehrano, ta je največji razlog za hemeroide. Sama jih sicer nikoli nisem imela, sem pa že vsa nesrečna, če kak dan ne morem na veliko potrebo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?