piščanc -> Ne vem kaj bi bil naslov!!! (9.3.2005 11:08:01)
|
moj nasvet - imejta jih če imata kje stanovati in tudi dohodke, pa ne potrebujeta ne vem kaj, mladost je najlepši čas za otročke, ko še nimaš velikih obveznosti prvo leto otroček potrebuje malo, najbolj starša (več potrebujemo starši), potem do tretjega leta spoznava svet, materialne zahteve pa mislim, da se začnejo z vstopom v šolo, pa potem okoli 10 leta, do takrat pa bo že vse drugače jaz sem se odločila za bebico med študijem (22), pa ne bi zamenjala nikoli, ker to je bilo res uživanje. potem sem šla v službo, saj je bilo luštno, samo moja želja je bila dva otročka in se spet odločila za bebo, ker zdaj je čas, ko bom 40 bom pa hodila v službo. če bi šla po tistem principu najprej štalca potem kravca, danes ne bi iemla to kar imam (prečudovito družino), oz. bi to dosegla šele pri 40-tih. pomembno je, da imata dohodke, pa stanovanje in osnovne stvari, najbolj pa ljubezen in podporo, ni pa pomembno kateri voziček ima otroček. do takrat, ko bo otrok potreboval materialne stvari, pa se bo še veliko spremenilo.
|
|
|
|