ronja
|
FRU, po moje je tale motor samo pika na i - njemu, da uveljavi svojo voljo in pokaže, da lahko kljub družini dela kar hoče, tebi pa, da vidiš, da vse skupaj nima več toliko smisla... Ker to, da že zdaj čutiš, da bi se po njem (če bi na nek način odšel iz tvojega življenja) hitro pobrala, je jasno, da si ga delno že prebolela, zato tudi praviš, da se zveza bliža koncu. Njemu bi pa to tudi moralo bit jasno, če te tako grdo zmerja... Sicer se strinjam z eno pač - človeka, ki se bo odločil za neko stvar, šport, karkoli namesto mene in otrok, res ne rabim zraven. Ne bom mu nikoli hotela vzet stvari, ki mu veliko pomenijo, ampak moram pa vedet, da ne bi izbral njih, če bi moral izbirat... Zaradi takih, ki mislijo, da je vse v rokah usode ali boga, je na vozičkih odločno preveč otrok in ljudi, ki nesreče niso sami zakrivili, ampak jim je "usoda" pripeljala takega divjaka (spol ni važen) nasproti! Ljudje, sami odločamo o tem, kako bomo delali na cesti, no! Moj lubi je tudi razmišljal o kakem malem motorčku (ala vespa) zdaj, ko se bo njegova služba preselila nekam dlje, kamor ne vozijo busi, z avtom je pa počasi (zastoji) in drago (bencin)... Ampak sem mu povedala, da se bojim, da mu bo kdo kaj naredil - ljudje pozimi ne pričakujejo motorista in ga hitro kdo zbije... Tak da nisem preveč navdušena, čeprav vem, da bi on vozil previdno (je previden za volanom, ne uživa v divjih vožnjah - sploh pa ne na motroju, tak da to vem, da ne bi bil problem). Samo nisi sam v prometu in na motorju si še malo bolj ranljiv, jaz pa vem, da bi imela velike probleme ga prebolet, če bi se mu kaj zgodilo, tudi če odmislimo 1 otroka in 1 v nastajanju... Tak da mislim, da se bojo kar skupaj z avtom vozili . Je pa zadnjič predlagal, da bi se tetoviral (sicer res ni "na tej sceni") in sem verjetno prav debelo pogledala, najprej nisem vedela, če me zeza ali resno misli. Ampak zaradi mene, pa naj se tetovira, samo da to naredi nekdo, ki ima higienske standarde visoko. Mu bom pa predlagala, da si mogoče da najprej narisat, da vidi, če mu bo sploh všeč, če bo sploh resno to hotel. Sem ga pa potem malo prcala, da si hoče motor ubost, pa se potetovirat, hehe, da se bliža kriza srednjih let . Saj vem, da nima motor nobene veze s tem, ampak je vseeno tak lepo pasalo v kontekst, da si nisem mogla pomagat .
|