|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI september
20.9.2008 16:42:11   
Rožica I
ISSA user posted image user posted image user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 351
20.9.2008 17:16:36   
majra
Issa čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   [Brisano sporočilo]
20.9.2008 19:35:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
20.9.2008 20:49:12   
issa
hvalaaaa za lepe želje!!!
jaoo sem vesela!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ve pa kar pridno,...bom prišla preverjat kako se držite!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.9.2008 13:25:20   
sesil
issa, tudi jaz ti želim lepo nosečnost in enega krasnega sončka.

ja kje ste pa vse ostale? sej niste še obupale , a ne?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
21.9.2008 14:22:23   
zvesta
O ne, nismo obupale. Čeprav sem prejšnji9 dan na sadju skoraj umrla. Od utrujenosti in mraza. Sem se pa danes finega krompirčka najedla.

Jutri se pa tehtamo. Me zanima, če je šlo kaj dol, kjub temu, da sem se cel teden prehranjevala zunaj doma. user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 356
21.9.2008 15:52:02   
Anonimen
issa  user posted image za user posted image .   tudi jaz si ga močno želim in zgleda da ne bo šlo tako enostavno. 
no kar se pa tiče diete, skoraj nič več ne hujšam sem včeraj pila alkohol in to veliko alkoholauser posted image user posted image sem se po dobrih 2letih napilauser posted image in v dieti je alkohol strogo prepovedan. tak da,....
ju3 je tehtanje!user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
21.9.2008 21:10:50   
Menta
ISSA čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

Jutri je tehtanje. Joj, jaz sem pa včeraj in danes nekaj grešila. Sicer nisem jedla ničesar, kar ne bi smela, samo nisem jedla čisto po pravem redu in v pravih kombinacijah. Sem malo mešala vse skupaj. Pa še alkohol sem pila. Smo imeli žurkouser posted image . Je blo treba kar nekaj stvari proslavit in ni šlo drugače. Je bil dober žur. Hmmm, upam, da ne bo posledic, kar se mojih kilogramov tiče user posted image .

Vsem želim uspešno tehtanje s čim več kilogrami minusa.

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
22.9.2008 10:51:35   
Eca
Jaz že javljam rezultateuser posted image . Včeraj sem malo grešila in pridobila +0,1kg.

Nisem obupala, samo da se stanje izboljšuje. Pa na hlačah opažam, da sem v pasu ožjauser posted image . Zgleda ni vse v kguser posted image .

Lp, Eca

p.s. telovadim še vedno nič!

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 11:10:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
22.9.2008 11:34:29   
aiwich
+ 1 kg user posted image
bo že. zdej sem spet mal bolš knjigo prebrala k mam svojo in sem se odločila, da ne bo nobenih malic vmes. nene
zajtrk, kosilo, večerja. uspelo mi bouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.9.2008 11:43:40   
Beti S
Očitno nimamo sreče in ne volje user posted image , meni je tehtnica pokazala +0,7 kguser posted image , danes moram pa res začet brez grehov.
Upam da nam do drugega tedna uspe spravit kaj dol, če ne drugega vsaj to kar smo ta teden pridobile.

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 362
22.9.2008 12:04:35   
juniorka
issa- čestitke!!!!!!!!!!!!!

No, tehtnico smo nabavili in moje prvo tehtanje je - 5kg! Sem pa eno noč prej sanjala, kolk bo tehtnica pokazala in je blo do decimalke točno, ko sem res gor stoplauser posted image . Malo sem bila sicer razočarana, ker ni bila 6 na prvem mestu... no, bo pa naslednji teden, a ne!
Dajmo punce!

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 363
22.9.2008 12:46:39   
lonapo
no javljam kg. Na žalost -0 kg.sem se kar fino prekršla prejšnji teden. Je pa res da sedaj spravim na rit ene hlače več.

issa-iskrene čestitke

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
22.9.2008 14:41:40   
Menta
Moj teden je bil uspešnejši kot prejšnji. Tehtnica kaže -1,3 kg. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ful srečna in sem spet zelo motivirana za dieto. Pa tudi, ko se pogledam, se mi zdi, da se že malo opazi, da sem shujšala. Bravo, bravo, bravo.

Vsem tistim, ki pa niste bile ta teden uspešne, želim da bi bile vztrajne in močne, da ne bi obupale in da vam naslednji teden tehtnica pokaže manj kilogramov.

Morem pa povedat, da mi je tole skupno hujšanje prav všeč in me zelo motivira. Hvala vsem, ki hujšate z mano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 365
22.9.2008 16:35:15   
sesil
evo še jaz na raport. to je bil moj prvi teden po montignacu in tehnica kaže -1.5kg.
imam pa analogno, ker ji bolj zaupam kot digitalnim. digitalne so me že 2 razočarale, ker so kazale ker velika odstopanja po 3x -nem zaporednem tehtanju.
nisem pa še čisto nič grešila. upam da bom čim dlje zdržala.

punce, ne obupat, uspelo nam bo!!

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 366
22.9.2008 17:43:19   
zvesta
Moji kilogrami so pa na -1 kg. Še kar zadovoljna, glede na to, da se prejšnji teden nisem prehranjevala doma.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 367
22.9.2008 18:50:31   
Arual
Ojla.
Issa čestitike.
No pri meni pa nič ni šlo zaenkrat dol, res pa je da sem bila zelo poredna in sem full grešila. Tako da kg ostanejo na istem.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.9.2008 9:12:24   
mojamura
punce punce....

najprej issa well done!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim grešnicam pa eno vzgojno brco v rito user posted image user posted image

ne ga sračkat...spravite se k sebi....zima je pred vrati - in boste vidle, kot bi mignil bo gotova nato pomlad nato bikiniji user posted image

imejte v mislih, vsaka tista čokolada ali kremšnita je del vašega špeha ačli celulita

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 369
23.9.2008 10:19:57   
Rožica I
Meni je tale prvi mraz dobesedno zaledenil kg user posted image user posted image user posted image !
Držijo se me kot klopa user posted image ! Jem pa po pameti,.....tako da je ta teden status quo (torej enaka kilaža) user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 23.9.2008 10:20:21 >

ROŽICA

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.9.2008 13:42:58   
maja&m
Fejst grešila,rezultat pričakovan= +0,5kg
Sram me bodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.9.2008 14:57:41   
CHICA 83
Ooooooo issa čestitamuser posted image user posted image user posted image . pa lepo in mirno nosečnost ti želim.

Kako pa kaj drugače, drage moje? Jaz imam vsak dan kak grehekuser posted image , pa laufat se mi tudi ne da k je tkoooo mrzlooo.

YOU WANT IT, YOU GOT IT

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.9.2008 16:18:18   
zvesta
Jaz pa nič ne grešim...

Me pa svinjsko zebe, utrujena sem... Najtežji so sadni dnevi. V nedeljo me pa čaka že prvi vodni dan.

(odgovor članu CHICA 83)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.9.2008 20:21:37   
issa
Pozdravljene!
še enkrat hvaaaalaaa za čestitke,...edino po čem vem da sem noseča (razen testa sevedauser posted image ) je da sem grooozno utrujena,sam spala bi.aja pa joške me tako bolijo, uf bolje da se jih moj ne dotakne, mu odgriznem roko...user posted image user posted image user posted image user posted image

em..ja..kaj pa to zdaj berem, punce ne obupat!!!!!!! se bo šlo,pride tak dan da imaš motivacijo na nuli ( ali ti gre tudi že v -) ampak to je en ali dva dni, pol pa treba spet energijo vklopt,..migat,..pa čimanj o hrani razmišljat,...jaz vem da ko sem imela vodne dneve sem veliko brala, ali pa preprosto šla nekam tako da sem se fulll zamotla...user posted image user posted image
punce glavo po koncu, če pač zdaj teža nagaja, morate samo vztrajne bit, to je glavno. prej ali slej se bo obrestovalo....user posted image user posted image  čez tri mesce vam bom fauš ko bote šle takoo lepo v  - kg jaz pa.....user posted image user posted image user posted image
držimmm vam pesti!!! pa glavo pokonc!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.9.2008 21:30:55   
amaya
1. Issa ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čimlepšo nosečnost ti želim. Uživaj
2. Jaz sem pa tako jezna na te italijane. Sem bila na dopustu dol in je bilo kr težko Montija papat.Ko sem šla sem jih imela 63,6. Ob vrnitvi pa kr 2 kg več. Pa sej ne moreš verjet!!! Pa sploh nisem toliko grešila!!!! Mogoče 2x. Je pa res, da sem Coca-colo žlompala, pa pivo user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
3. zdej pa moram nazaj notr prit user posted image
4. moje kg javim čez 1 teden user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......