|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 14:06:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: PRVI september
11.9.2008 14:09:00   
CHICA 83
marita- jaz sm tudi čisti antitalent za šport, ampak laufam pa čist lahko.
Jaz ti svetujem, da si sama določiš en tempo, ki ti odgovarja, pa fino se morš razgibat predenj začneš, pol pa če te matra greš najprej samo en krog 800 m ali pa 1 km, potem pa en krog hoje, da se umiriš, pa spet en krog teka, pa tko naprej, naslednji dan pa lahko dozo povečaš, pa ne pozabi na dihanje: skozi nos notr, skozi usta ven.

veliko srečeuser posted image

YOU WANT IT, YOU GOT IT

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.9.2008 15:20:05   
mama76
Evo mene jaz sem tudi danes grešilauser posted image  je kolegica naredila diplomo in je imela v službi zakusko pa je še mene zraven povabla in seveda iz olike sem jedla francosko solato pa nekaj rezinic pršuta in baklavo user posted image , zdaj pa ne bom več nič in bom jutri pridna na sadju in zelenjavi, upam da se mi ne bo preveč poznalo saj količinsko ni bilo veliko je bilo pa vse zmešano tako dauser posted image
Lepo se imejte in še enouser posted image  za srečo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.9.2008 16:20:40   
issa
marita,. tudi jaz sem začela tak po intervalih, malo tek ko nisem zmogla pa hoja in spet malo teka in pol hoja,.itd.....tak počasi, ne prehitevat sama sebe, sčasoma boš pridobila na kondiciji, najšla nek svoj ritem teka in dihanja in ti bo bolje!!!
ja začela pa sem tudi zelooo težko, redko si me spravo na tek, pol pa en teden bil tak da se mi je nekaj zašuknilo pa sem pol začela vsak ali vsaj vsak drugi dan laufat, enostavno mi je občutek po teku super,.. vem da sem nekaj zase naredila,..in to me žene, mogoče še dejstvo da želim sprobat koliko sem sploh zmožna, kar zadnje čase ugotavljam da se kar presenetim!!

vsak začetek je težak!kar pogumno!!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
12.9.2008 8:29:17   
Anonimen
Dobro jutro!

Kje ste punce? A tako telovaite, da ne pridete do računalnikauser posted image . jaz sem včeraj kar konkretno grešila in se mi danes ni na tehtnici kaj dosti poznalouser posted image . sem se odločila, da se ne bom več strogo držala diete, bom imela vsak 4dan sadni dan in sladko jedla takrat ko lahko, drugače pa bom probala ločevat če mi bo pa kaj zapasalo (kaj kar ne sodi v jedilnik ) bom pojedla brez slabe vesti.  mislim da ne bi smelo biti krize!

upam, da ste oz. boste ostale bolj pridne kot sem jazuser posted image

lep dan!

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 9:16:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
12.9.2008 9:20:12   
Anonimen
Evo mene user posted image
Sem pridna in ne grešim.Zaenkrat.Rekla sem, da se bom tehtala šele po enem mesecu, vendar nisem zdržala.user posted image Včeraj je bilo -3,5kg manj user posted image
Pridne boditeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
12.9.2008 9:23:24   
Bubamaraa
evo prišel je moj sadni dan in upam, da ga je čimprej konec...user posted image

sem pa včeri tudi mal milke dala v usta namest jedilne....user posted image ..pa sej bo...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
12.9.2008 9:28:45   
CHICA 83
Helou

Men se bojo žabe zaredile v želodcu od samega čajauser posted image , dans imam spet sadje za zajtrk, pa potem verjetno kako tuno za kosilo, večerja pa nič oz 1 l čaja- bljak.
Jaz že 2 dni nisem šla laufat, k ceu dan delam, pol se mi pa ne da, pa sej tko grejo tud kalorije ane ?

YOU WANT IT, YOU GOT IT

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 284
12.9.2008 10:15:45   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Meni se izteka jajčna dieta. prva dva tedna sem se je držala, zadnji teden malo grešila.
Naprej grem podobno, tako, da ne jem kruha in sladkarij, ter zvečer nič.
Veliko teka in ostale vadbe.
Rezultat sporočim v ponedeljek.

------------------
Koliko ti je pa šlo dol v dveh tednih?

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 285
12.9.2008 10:28:55   
Anonimen
jaz bom pa zgleda kar zaključila z dieto. ker sem tako nervozna zaradi diplome, da samo iščem nekaj. sem že tak sitna , pa boljše za vse, ki živijo v moji okolici, da zraven še nisem lačna, ker samo user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
12.9.2008 12:19:08   
Beti S
Deja777- ne obupaj, poskusi tako kot jaz, da zmanjšaš obroke, pa čim manj sladkarij in ne jej po 18 uri.
Meni je s takim načinom uspelo prejšnji teden spravit dol 1 kg. Vsak dan sem po kosilu pojedla kornet. user posted image Kaj hočem, temu se pa res nemorem odpovedat. Kosilo jem normalno, nič ne ločujem samo količinsko sem zmanjšala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 13:13:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Beti S)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
12.9.2008 16:48:09   
zvesta
Jaz se še kar pridno držim, čeprav me včasih mine,m ker sem lačna. Nimam pa nekih strašnih lušt. Edino ti sadni dnevi me jeb**o. user posted image

Ne vem pa, kako bo z dieto naslednji teden, saj sem cel teden službeno odsotna v Ljubljani. user posted image

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 289
12.9.2008 17:29:46   
Anonimen
saj vas ne bom zapustila in tabelico bom tudi naprej delalauser posted image , je pa res da bom malo manj hujšala ker me sedaj precej mantra, ker sem pod stresom, bom pa kot sem napisala, še vedno mela sadne dneve in probala ločevat koliko se bo dalo. pa telovadila bom več kot em do sedajuser posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
13.9.2008 16:14:30   
Martinčka
no jaz pa sem skupaj spravila dol 3 kg... jeej.. sedaj torej 56kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
14.9.2008 9:45:31   
Menta
Jutri je ponovno tehtanje. Jaz imam kar slab občutek, čeprav sem se dobro držala. Me prav zanima, kaj bo pokazalo. Upam, da je tehtnica na moji strani user posted image .

Uživajte, čeprav je tako čudno vreme. Pa kako se je ohladilo! Baje, da mraz tudi kalorije kuriuser posted image Grem ven na balkon stat, da bo šlo hitreje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
14.9.2008 10:02:18   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Menta

Uživajte, čeprav je tako čudno vreme. Pa kako se je ohladilo! Baje, da mraz tudi kalorije kuriuser posted image Grem ven na balkon stat, da bo šlo hitreje

hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 293
14.9.2008 16:58:28   
juniorka
Hej punce! Ja, smisel za humor mora bituser posted image !
Moram se pa še jaz mal pohvalit! Sem probala une kavbojke, ki sem jih nabavla premajhne in sem jih lahko zapelauser posted image . Sicer so še tesne, ampak prej jih niti na r it nisem dobila user posted image . Sem ful hepi!!!!!!!! Tako imam večjo motivacijo za še eden teden jajčne diete, pol si bom pa mogoče tehtnico nabavlauser posted image !
Danes sem sicer malo kruha pojedla, ker sem svežega spekla, drugače pa ne pretiravam..no, pa včeraj pol korneta, sva z malim delila!
Pa držim se, da se vsak dan po tuširanju namažem s kremo- v bistvu se zmasiram in je super filing.
No, z vašo podporo bom mogoče celo s fotko, ki jo ima mojamura konkurirala!user posted image
zvesta- ne obupat, ponavadi je v drugem okolju lažje z manj hrane, vse si pripravi, pa bo šlo!
No, lepo nedeljo zaenkrat!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 294
14.9.2008 18:46:41   
issa
pozdravljene!!

ja bravo vsem ki se vam kg-ji tako lepo topijo,...jaj sem se danes pač te vagala (vem prehitevam za en dan user posted image ) pa mi je pokazalo spet samo - 0,5 kg........hm madona mislim da tale monti ne rata pri meni glih,.. z ločevalno sem tudi po 3,5 na teden dol dala...no bomo vidli kak bo še dalje,..bom pa zamenjala pa na katero drugo šla...user posted image user posted image user posted image user posted image  
ne ne da se nebote misle da sem neučakana,..samo tak ko gledam našo tabelo se samo zamislim,...user posted image user posted image user posted image
ja mrzlo pa je res danes,..ko šus,....grrr,.. očitno je res konec poletja,....kako bote pa rekreirale pozimi?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
14.9.2008 20:52:11   
majra
Mene je pa kar malo strah jutrišnjega tehtanja, ker ga serjem na veliko. Pa to ni res, kak sem slab karakter user posted image
Mogoče se pa jutri zboljša user posted image
Sem pa razmišljala, da bi začela hodit na fitnes, sam kaj ko se mi ne da vozit 15 km.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 296
15.9.2008 4:55:06   
zvesta
Jutro!

Preden odfrlim v Lj, javim še današnjo težo. 106 kg, torej 6 manj kot od začetka in 2 manj zadnjem tednu.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 297
15.9.2008 5:00:56   
Kerensa*
Ti v LJ, jaz pa v MB... pomahaj mi na avtocesti. user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 298
15.9.2008 7:31:50   
Anonimen
Dobro jutro!

Danes pa nismo niti malo spali. anej je bolan pa še zobki ga mučijo in smo lepo celo noč prebedeli. no in ker smo tako fino bolani in je mami pod stresom se tudi na tehtnici pozna +1kguser posted image user posted image . sem prav jezna na sebe ker me tako iz tira spravijo malenkosti in kar moram nekaj v usta nest. je pa res da ne rabim dosti pojest in se mi pozna v+ seveda! tast je včeraj orehovo potico pekel in ati sirovo pogačo in sem seveda mogla vse probat. no saj bom ta teden bolj pridna in bo šlo 2kg v -.  user posted image

no uživajte v "zimskem" dnevu in pridno javite kg, da naredimo tabelico!
LP

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
15.9.2008 7:34:32   
orhideja75
jaz -1 kg.  ampak sem odločena, da bom ta teden bolj pridna in ne bom nič grešila user posted image .

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?