trdo kuhano jajce drugič (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

spominčica -> trdo kuhano jajce drugič (8.3.2005 21:01:52)

Zadnjič sem vam opisala težave ki jih ima moj dragi. In medtem ko RR ni delal se je zgodilo vse. Preveč. V petek je pri svojem dr. dobil napotnice za urologa in za spermiogram. Pa sva šla danes najprej k dr. Rešu, ki mu je s UZ pogledal jajček in reku, da morva nujno k urologu, še prej pa sva oddala spermo in smo gledali. In videli bore malo. Reku je da ma 10x manj spermijev kot je normalno in da če bova hotla zanosit bo treba na ICSI ker ma še za IUV premalo spermijev. Prvi šok. No pol sem pa nardila uzbuno in sva šla še k urologu( še dobr da sem s foha). Ga je pogledal in se zmenil za UZ. UZ pravi da je malo verjetno da je tumor. Urolog pa da je to treba odpret, vzet vzorec in poslat na preikave. Šok drugič. Jest sem čist fertik on pa tudi. Poleg vsega ima pa še varikokelo kar neplodnost samo še poveča. In ne boste verjele da ga bolj skrbi to da ne bova mogla zanosit po naravni poti kot to da ma mogoče tumor na jajčku. Bolj mu govorim da mam raje njega brez otroka kot otroka brez njega slabše je.Upam da bo vse OK. Držite pesti.

baguSka -> trdo kuhano jajce drugič (8.3.2005 21:06:29)

Držim pesti da bo vse OK in da vama vseen uspe met svojo pikico..:rozica:

baguSka -> trdo kuhano jajce drugič (8.3.2005 21:07:31)

Ej mene pa mau firbc matra..No naju! A lohk probaš opisat kok je to trdo??:ups:

Anitka -> trdo kuhano jajce drugič (8.3.2005 21:13:58)

Spominčica držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da boš imela oboje :love: in :duda:.

Verjamem, da preživljata težke čase, a držim pestke, da kmalu nad vaju spet pokuka sonce sreče

Anitka:metulj:

spominčica -> trdo kuhano jajce drugič (8.3.2005 21:14:21)

Kaj pa vem. Ni zdej to tko trdo ko kamen. Recmo normalen je tak mehk bi rekla. Ta je pa tak ko če bi v trdo kuhan jajc dala karuzo al pa kej podobnga. Kaj pa vem. Težko je opisat.

mujcek -> trdo kuhano jajce drugič (8.3.2005 21:17:54)

ah joj, kako hitro se ti lahko sanje podrejo, ampak vama se ne bodo
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Le voljo je treba zbrat in vztrajat :)

baguSka -> trdo kuhano jajce drugič (8.3.2005 21:19:22)

No hvala..Je mojga zanimal da mau počekira.:zmeden:

anadejka -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 7:05:37)

Ohhh jooj:(to je pa hudo!!!Spominčica najprej vama želim da se tvoj dragi pozdravi,ker bi jest tut njega dala na prvo mesto.Potem pa imata tut še vse možnosti za otročka.Saj konc koncev ni važno po kakšni poti pride do vaju.Važn da bo vajin,ane!!!!
Veliko sreče in zdravja!!!!Držta se!!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

spominčica -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 8:25:50)

Sej nama je tud reku, da v najslabšem primeru bo ostal brez enega jajčka. Kar sploh ni tko slabo, ker ma lahko tud z enim otroke. Problem je pa v tem, da ma pa v zdravem varikokelo kar možnosti še zmanjša. Edina možnost je ta da mi dajo ne vem kakšno injekcijo, da ne bom mela samo eno jajčece ampak, da jih bo več in njemu semenčice in potem dajo en spermij v eno jajčece in pol rata kar rata. ICSI al kako so že rekli. Trenutno sem čist na tleh. Hvala bogu, da sem oskrila RR in da so nan njem super punce, ki so mi v veliko oporo četudi jih ne poznam. Hvala vam.

tinkamiška -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 8:36:58)

Spominčica, držim pesti za vaju:miska::miska::miska:
da bi se vse dobro izteklo:rozica::rozica::rozica:

Držita se:angel::angel:

Tinka

simonas -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 9:00:18)

:miska::miska::miska::miska:

spominčica -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 9:05:20)

Neža 81. a mi lahko mal napišeš kako so mu to delali. Nama so rekli da tkivo odvzamejov anatseziji, ki mu jo dajo v hrbtenico in omrtvičijo spodnji del telesa. Mojemu pa to ni nič všeč, da ga bojo v hrbtenico špikali, ga je strah da ne bi kakšnega živca zadeli.Strah ga je da bi potem ostal hrom. A misliš da naredijo to tudi v lokalni al pa mogoče v splošni anesteziji. Je reku da če je edina možnost v hrbtenico da ne bo šel.

ElaM -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 9:07:23)

:miska::miska::miska::miska:, držta se:miska:

Gea1 -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 9:47:42)

:((:((:((:(( si lahko kar predstavljam vajin strah. Ampak važno je, da se pozdravi in potem bodo tudi :duda::duda:. Če ne po naravni poti, pa po zdravniški. Važen je rezultat, kajne?

Držim pesti! :miska::miska::miska:

bambi -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 10:28:43)

Draga spominčica, verjamem da si sedaj čisto na tleh, ampak boš videla, da nič ni tako hudo, kot zgleda na začetku in iz izkušenj drugih punc vidiš, da se vse vedno uredi.... tudi vidva bosta tako ali drugače prišla do željene :duda: in naj te potolažim, če bi to kar ima tvoj dragi bilo tako hudo, potem, glede na to,da ima to že dolgo, bi se do danes z njim že marsikaj dogajalo....

Verjemita v najboljše

:rozica: BAmbi

bobika -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 10:36:07)

Spominčica, želim ti, da bo z vama vse ok in da čimprej dobita svojo pikico.
Pa ne obupat.

"Če hočeš videti mavrico se moraš najprej sprijazniti z dežjem"

Mijavček -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 11:11:54)

Spominčica,

tudi jaz vama želim, da bi bilo vse kmalu za vama in Ok in da bi s čimmanj težavami prišla do vajine :duda:.

Danes je medicina že zo napredovala in vsak dan napreduje, tako, da glavo pokonci in se spopast z vsem kar ti je na poti!

Ful si lepo rekla svojmu: da maš rajš njega brez pikice, kot pa pikico brez njega. Sem prav vesela, ker veliko žensk ne misli tako, al pa tako mislijo, pa ne znajo povedat...

SREČNO! :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Mijavček :muca:

Sulfinija -> trdo kuhano jajce drugič (9.3.2005 15:59:58)

Naj vaju čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: in velik šopek za vaju :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in za vajino :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:.

Pa še nazadnje za srečo :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:.

Ko vama bo najhuje se spomi zgodbice o mojem bratu in n jegoven stanju pa bo vse ok.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]