|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pogosto
28.8.2008 20:40:38   
Naja30
v kuhinji menjate vilede in gobice?
In kuhinjske krpe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pogosto
28.8.2008 20:42:15   
Anonimen
Viled nimam, ker uporabljam čudežne krpe (mirkofibra), vzamem vsake dva dni novo, gobico nekje na 14 dni, krpo pa večkrat na dan, I guess. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2008 20:49:47   
Gina
KO ne zgledajo več lepe. To ej pa odvisno od tega, katere vrste "viledo" kupim. Sem jo tudi že po enem tednu vrgla v smeti, če je bila zanič izvedbe. KUhinjske krpe- čisto vsak dan jih par zamenjam.

< Sporočilo je popravil Gina -- 28.8.2008 20:57:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2008 20:52:34   
Anonimen
In kuhinjske krpe

Jih prekuham, tako da na par mesecev, se mi zdi.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2008 21:05:25   
Naja31
Vileda in gobice menjam ko so preveč zasvinjane ali pa ko začnejo smrdeti.
Pa je to kar na pogosto ker ima moja slabša polovica navado da gobice in vilede pušča v  umivalniku natopljene z vodo. Bljak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2008 21:18:22   
Anonimen
Aja, gobice pa pogosto, na ca. 14 dni.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2008 21:25:04   
alička
Sem te že hotla vprašat če gobice tudi prekuhavaš? user posted image

Jaz jih tudi menjam nekje na 14 dni, krpe kakor kdaj, ravno danes sem vrgla v smeti eno, ki se je zasmradila v parih dneh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2008 21:27:54   
Anonimen
Sem te že hotla vprašat če gobice tudi prekuhavaš?

user posted image

Ne user posted image .

Krpe imam ene fensi zivo zelene Dm ali Mueller in ene oranzne in ene rdece user posted image  in na vseh je narisano, da se lahko prekuhavajo. Dam malo praska in so lepe kot nove. Ker vilede se ne dajo. No, vsaj poskusila nisem user posted image .

(odgovor članu alička)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2008 21:40:18   
Blueberry

Vileda in gobice menjamo ko so preveč zasvinjane ali pa ko začnejo smrdeti.

Kuhinjske krpe pa ko so fejst mokre.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2008 21:51:00   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Sem te že hotla vprašat če gobice tudi prekuhavaš?

user posted image

Ne user posted image .

Krpe imam ene fensi zivo zelene Dm ali Mueller in ene oranzne in ene rdece user posted image  in na vseh je narisano, da se lahko prekuhavajo. Dam malo praska in so lepe kot nove. Ker vilede se ne dajo. No, vsaj poskusila nisem user posted image .

Vilede se dajo prekuhat - preverjeno! Res pa je, da sčasoma pač niso več uporabne, ker se začnejo "cufat" oz. razpadat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2008 21:57:12   
Anonimen
Res pa je, da sčasoma pač niso več uporabne, ker se začnejo "cufat" oz. razpadat

Ja, mozno, ker ze brez pranja se scufajo.
Zdaj jih ze nekaj casa nimam vec.

Raje prekuhavam user posted image .

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2008 23:15:18   
Spark
Jaz pa tisto vileda krpico, na par dni operem kar v stroju in je lepa čista. Tako, da mi zdrži dlje časa. Res, pa je da je z vsakim pranjem tanjša in manjša, in jo po kakih nekaj pranjih (samo ne vem točno koliko) vržem stran. Če pa moj možek pobriše kako mleko in pusti neizprano krpo čez noč, jo potem kar stran vržem, ker mi smrdi pa vsa je pocasta.
Gobico zamenjam, ko je grda.
Kuhinjske krpe, ko so mokre, ali pa umazane.
Imam pa tudi mini brisačko v kuhinji za roke, tisto pa vsak dan ali pa vsak drugi dan, odvisno koliko smo v kuhinji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2008 8:06:05   
honey
Prav tisto gobasto krpo menjam bolj poredko, ker jo tudi redko uporabljam. Gobico za posodo menjam, ko se obrabi. Kuhinjske krpe pa ponavadi na 1 ali 2 dni, odvisno, koliko kuham. Včasih pa je ne zamenjam tudi 4 dni, če nič ne kuham. Ker pospravljam tako ali tako s papirnatimi brisačami, posode pa tudi ne pomivam ročno - razen izjemoma. Tako da med tednom zdrži dlje časa, čez vikend pa včasih tudi 2 na dan zamenjam. Jih pa obvezno perem na 95°C - že zaradi občutka.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 8:39:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.10.2008 11:22:53   
jesensko listje
Ha, ha tele vaše odgovore bi dala najraje svoji tašči prebrat... Je namreč izredno varčen človek - gobico zamenja mogoče dvakrat na leto, viledo pa takrat ko dejansko razpade... Meni se pa kar obrača. Na srečo imava sedaj svojo kuhinjo. Aja, krpe pa zamenja vsako nedeljo!!! No, enkrat sem posegla vmes in jih sredi tedna nesla v kopalnico v koš za perilo (so bile pač umazane), pa so priromale nazaj.

...ko sem bila še doma, sem mislila, da je moja tastara groznauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.10.2008 11:24:19   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

In kuhinjske krpe?

U, pojma nimam z glave. Vilede in glitzi, ko začnejo smrdet, serviete pa, ko se mi zdijo umazani.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.10.2008 11:33:27   
Volga
Ene dva paklca gobic porabimo na mesec, se pravi nekje štiri, to je vsak teden eno. Viledo, ko se znuca, krpo pa ko je umazana, če je samo mokra in ne tudi umazana, jo dam še na radiator, da se posuši.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.10.2008 12:21:30   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ene dva paklca gobic porabimo na mesec, se pravi nekje štiri, to je vsak teden eno. Viledo, ko se znuca, krpo pa ko je umazana, če je samo mokra in ne tudi umazana, jo dam še na radiator, da se posuši.

enako. mogoče porabimo gobic še malo več, ker kupujem tiste majhne (tiste raznobarvne, 10 v kompl)

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.10.2008 12:22:29   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

enako. mogoče porabimo gobic še malo več, ker kupujem tiste majhne (tiste raznobarvne, 10 v kompl)

Aha, vem katere, samo meni tiste niso včeš. Ne vem, nekam premajhne so, pa pretanke. Ja moram imeti vedno od vilede, tiste, ki imajo svetloplav "šmirgl".

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.10.2008 12:27:50   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

In kuhinjske krpe?

Pa ne že spet. user posted image

Volga, tebi je pa dolgčas a ne? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.10.2008 16:26:55   
pizamca
Gobice kupim kar od DM- tiste, ki jih je cel kup notri (mislim, da osem) in jih imam tam za cca. en mesec, mogoče malo dlje, če ne kuham veliko tisti mesec.
Kuhinjske krpe pa tudi kar pogosto operem - po vsakem kosilu (če ne kuham kosila pa cca. na dva dni).
Viledo imam pa samo za obrisat mizo in jo imam kar dolgo časa...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.10.2008 16:28:25   
KimPossible
Viled ne uporabljam, gobice menjam približno enkrat na teden, kuhinjske krpe pa po potrebi.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.10.2008 17:23:55   
Anonimen
Servet k je umazan, čez vikend večkrat dnevno, med tednom skor ne ker kuhne ne uporabljamo skor.
Viled nimam uporabljam magične krpe k jih enkrat tedensko operem.
Gobico sploh ne vem če mam. Posodo pomiva stroj, večjo svinarijo s posode odstranim s krtačko.
Večinoma uporabljam v glavnem samo magične krpe pa papirnate brisače.

(odgovor članu KimPossible)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
25.10.2008 14:22:45   
*kinnie*
Gobice menjam kar pogosto, kaj vem na 14 dni....kuhinjske krpa pa na 1-2-3 dni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?